banner
  • Harlekin
    Minden kötekedést tényleg mellőzve kérdezem!!!! Hogy lehet valamit megvenni, hogy a lehető legkézenfekvőbb, legminimálisabb információt sem tudakoltad meg a vásárlás előtt??? Ezeket amiket itt felhoztál 10000000 helyen megtalálhatók!!! Mindenre van YT videó, számtalan fórum bejegyzés XBOX csoprtok FAQ ba mindenhol benne vannak ezek betöltési idő instant mód, utólagos hűtés + töltés + kikapcsolás stb stb stb.
    Több éves dolog amit vettél, de minden minden információ a megjelenés utáni másod héten megtalálható volt mindenhol ezek és még számtalan más amiket te itt pellengérezel....
    Érthetetlen számomra....És nem te vagy az első akinek ezt a kérdést felteszem...

Leég a ház...
    Gondolom a hűtőt a lakás riasztót stb stb is mind kihúzod a konnektorból amikor nem vagy otthon!
    Keresve se találok olyan posztot, olyan hírt ahol lakás tüzet okozott volna egy Instant ON ba helyezett konzol! Pedig ezek a "szenzáció" hajhász dolgok mindig nagy dobra vannak verve!!!
    a dash meg szerintem tökéletes minden jellemzően több helyen is megtalálható ha köthető máshoz! Arról nem is beszélve, hogy testre szabható, ha valami menüt nagyon nagyon sűrűn szeretnél elérni a pinbe rakva... Én ennyi év után becsukott szemmel tudom, hogy mi hol van...A másik része hogy a konzol bekapcsolt állapotának a 0.0001% ban vagyok dashon és ennek a töredékében vagyok a belső menü rendszerben... Így aztán nem tudom mi probléma lehet a dashal...

Instant on-ba mire a TV bekapcsol a box ott áll a dashon nem tudom ettől mi kell gyorsabb! Ja igen, hogy egyáltalán nem kapcsolod ki, de akkor meg leég a ház?