176622
banner
  • darkSectorxxx #175018
    A minimum az hogy a mai menettel kivitetig, vagy átszállítattják!
  • darkSectorxxx #175017
    Full egyetértek és igazad van!
    Hát nem is csodálom ha legközelebb elkerülöd őket inkáb. Sajnálom hogy így alakult. És én tudom milyen szar amikor az ember vár valamit próbál intézni normálisan mindent stb és ki vagy szolgáltatva ilyenekenek.

Rohadt gáz hogy csak azután mozdulnak meg hogy facebook-on irsz egy kommentet.
    2020 végén egy ekkora cégnél.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.11.09. 12:23:02
  • Harlekin
    Azt rögtön eszközöltem, csak attól tartok ez késlelteti a kiszállítást. Nekem holnap KELL!
  • Harlekin
    Be van fizetve az előleg, meg ne nekem keljen a bénaságuk miatt szarakodnom. Én mindent jól csináltam!
    Amúgy megoldódott már a dolog, mert felkerestek! Pár helyen hangot adtam a problémámnak(email, fórumok, FB) és a FB hamar betalált és így felkerestek... Jön holnap a jó címre a konzol...
  • Voyager5
    A GLS-es levélben van link amivel letudod módosítani a címet, de amúgy jah, gáz, hogy nem tudták átírni.
  • darkSectorxxx #175013
    Hát nem elég hogy ilyen geci a helyzet de még ennyit se tudnak megoldani az vicc!
    Remélem azért sikerül megkapnod a konzolt, vagy venni inkáb máshol (mert tudtommal az XSX-ből még kapni és nincs hiány mint a PS5-ből)....
  • Harlekin
    Na leírom , mert nem tudom magamban tartani!

A KONZOLVILÁG A legszarabb cég akivel eddig dolgom volt!

Többek között tőlük rendeltem az X et! És még 3 helyen viszont mindenki mást lemondtam(Bár ne tettem volna)
    Mivel személyes átvétel volt megadva a rendelésben és erről utólag kiderült, hogy ez nem lehetséges a vírus helyzet miatt így átmódosították futárosra.
    Megtörtént a kiszállítási címegyeztetés!

ELSŐ egyeztetésnél is JÓ CÍMET adtam meg. Mégis rossz lett rögzítve!!!

Így még 8 email váltás és 4 telefon beszélgetés történt, hogy módosítsák a jó címre!(nem sikerült nekik)

MINDIG BIZTOSÍTOTTAK, HOGY NA MOST MÁR NINCS SEMMI GOND MINDEN JÓ LESZ!!

Ma megjött a GLS értesítés

Hát persze, hogy a téves Aba-i címre szeretnék a konzolt kiszállítani és nem a jó Budapestire!!

Ha igénylitek berakom a teljes levelezést, de elhihetitek, hogy semmi valótlant nem állítok a bénázásukkal kapcsolatban!!!

Messze kerülöm ezek után a Konzolviálgot és szerintem más is jobban jár ezzel.....
  • hunbalee
    What to Expect During the Xbox Launch Celebration

Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2020.11.09. 07:16:57
  • lwb
    Lesz egyáltalán játék launchra? AC: Valhalla az egyetlen? Wtf ez a konzol launch?
  • Botond #175009
    Ez eddig kimaradt, demajdmost!
  • hunbalee
  • hunbalee
    Lengyeleknél...Series X @AC Valhalla bundle

Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2020.11.08. 21:10:10
  • hunbalee
  • hunbalee
    Fél év múlva jöhet a Godfall
  • Voyager5
    Medium is halasztva

• hunbalee
    Massive next-gen enhancements are coming for Star Wars: Squadrons
  • hunbalee
    "Hivatalos, hogy a következő Battlefield 2021. végén érkezik.

Tavasszal jönnek első infók.

"The next Battlefield is set to launch in holiday 2021, and we are excited to share a lot more
    about the game in the spring" "

Exclusive: Hands-on with Assassin’s Creed Valhalla on Xbox Series X
    Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2020.11.06. 08:00:16
  • Ulthanito
    Xbox-értékelések
  • hunbalee
  • darkSectorxxx #174999
  • Botond #174998
    Én ha jól látom SW: Fallen orderrel fogom tesztelni a xsx-et. :D
  • darkSectorxxx #174997
    Elviekben lehet, de ezekszerint mégse stimmel valami, már egy szaros DMC prevgen-t nem tud 1080p-ben ugyanúgy futtatni mint az XSX, szóval itt nem csak felbontás meg fps eltérések lesznek, ettől félek.

De semmivel nem lehet tesztelni ugye, max talán ha jön az AC Valhalla, akkor azzal talán, mert az mostani cím.
  • hunbalee
    Borderlands 3 Series X Caltrap Edition

• hunbalee

Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2020.11.05. 19:25:24
  • tototto
    Ha van most aktív előfizum jan 18 ig hogy tudok hosszabbítani mert nem találok rá lehetőséget?
  • Botond #174993
    Ha csak 3x erősebb az jó, a FHD az negyed annyi képpont, mint a 4k, akkor ahhoz negyed olyan erős gép is elég, még harmad olyan erős is túlzás.
  • hunbalee
    Xbox gamer365 Series X tesztje

FH4 on SX 4K@60 Gameplay

FH4 on SX 4K@60 Car Switching Time

Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2020.11.05. 15:54:30
  • hunbalee
    Lejárt az embargó ömlenek a tesztek. Itt van pár db

XBOX SERIES S REVIEW: SMALL CONSOLE, BIG POTENTIAL

XBOX SERIES X REVIEW: A NEXT-GEN PC

Xbox Series X review: next generation games machine, continuity console - or both?

Microsoft's industrial design was excellent with Xbox One X, but it's taken to the next level with the new machine, which is nigh-on silent even under the heaviest loads we could throw at it

Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2020.11.05. 15:41:37
  • darkSectorxxx #174990
    Vagy akkor a PS5, elnézést, ebben igazad van. :)

Valóban engem a The Medium izgat és igen amúgyis 1 hónapig ráérne, de szerintme max 2-3 nap 10.-e után és neten tele lesz user videókkal meg képekkel a net.
    Kíváncsi leszek.

De igazából egyelőre csak a Medium ami főképpen izgat, a Gamepass-ban ingyen lesz!
    Ehhez meg PS5 mellé egyelőre felesleges lenne a 185 ezres XSX szerintem.
    Viszont gyanítom hogy ha másban nem is, de XOX-hez képest az fps tuti stabilabb lenne.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.11.05. 11:41:03
  • Voyager5
    A 8K az a PS5 dobozán van.
    Az XSX dobozán 4K 120 Fps van.

Szerintem amúgy várjál vele akkor december elejéig. Addigra lesz egy csomó videó róla, és a Medium is csak akkor jön.

Volt amúgy valami inside video, ahol mutattak 120 FPS-es Gears 5 multit Series S-en, bár ez ugye nem mérvadó, mert a Coalition a szart is kifogja sajtolni abból a játékból a 2 konzolra.
  • darkSectorxxx #174988
  • darkSectorxxx #174987
    Itt vannak állítólagos gépen futó jelenetek, de nekem ez sokat így nem mond, de 10-én tuti tele lesz legkésőbb a youtube videókkal....

• darkSectorxxx #174986
    Ettől független én valszeg vennék egyet mert nekem elég lenne, csak azért szeretném látni, hogy MENNYIVEL gyengébb, vagy neadjisten még rosszabb a mostani Xbox One X-emtől is, mert nekem többnyire a The Medium miatt kellene, jobban járok még így is mint az ócska PC-mmel, de ha semmit nem tud az XOX-el szemben 1080p-ben akkor egyelőre felesleges lenne.

Kellenének normális összehasonlítások az új címeknél. De max 1-2 rossz minőségű youtube felvétel van, ami azért nem egyértelmű.
  • darkSectorxxx #174985
    Hát eléggé nagy a ködösítés, mert azért hiába új hardver, ez a kis gép bármennyire cuki, 4 Tf erővel bír, míg az XOX meg 6 Tf volt
    Persze jönnek itt azzal hogy gyors töltési idő meg kutyafüle.
    Meg támogatja az Ray Tracinget. Meg 120 fps.

Csak éppen az hogy támogat Ray Tracinget az olyan szerintem kb mint az XSX dobozán a 8k.

Meg hiába van 120fps meg tökömtudja.
    Nekem elég 1080p-hez, vagyis elég lenne, de van egy érzésem hogy a textúrák minősége még egy XOX-től is rosszabbak lesznek.

Túl szépen hangzott ez szerintem ahoz hogy igaz legyen.

Mármint az, amit az MS sugallni akart, hogy ez ugyanaz mint a nagy gép, csak kisebb felbontás + kevesebb fps. mikor a nagy 3x erősebb.
  • Harlekin
    Nem ettek meszet... Nem véletlenül nem mutatnak semmit hivatalosan. Mivel Itt menne a fröcsögés, hogy az semmivel sem tud többet mint az xox.
    Az xsx nél is a fika megy, hogy semmivel nem jobb mint az xox.
    Ezért majd miután eladtak pár száz ezer darabot, akkor majd így is úgy is jönnek az összehasonlítások... De akkor már legalább megindult a pőiac és a nagy gép miatti ömlengés elnyomja a fals hangokat...

Hogy hasonlattal éljek, mert itt mindig ez válik be ráadásul egy autóval!
    Az összes autó reklám egy fullos sport felszereltségű autóval kerül bemutatásra.
    Te meg beballagsz a kereskedésben és megveszed a puritán city szart jó olcsón motortérben egy mókuskerekes meghajtással, de elhiszed, hogy egy 200 lovas fullos autód van hiszen ott azt láttad.

És ugye nem kell messzire menni csak ezt a fórumot megnézni, meg pár ember eddigi meg nyilvánulásait, hogy az xss csak "színében" tér el a nagy testvértől és hasonló eszmefuttatásaikat sarkítva...
    Így bolond lenne MS erre ráeszméltetni a hiszékenyeket, mert ha már majd ezek megveszik akkor még inkább ez fog bennük erősödni, hiszen az ember csak nehezen ismeri be, hogy hülye volt és vette a szarabbat amikor volt egy jobb is!

• darkSectorxxx #174983
    MUTASSANAK MÁR VÉGRE EGY OLYAN videót amiven az XSS is megmutatja kb mit tud egy XOX és egy XSX-hez képest.....

De eddig basznak mutatni bármit is róla.
  • hunbalee
    A Resident Evil 2 remake is villámgyors Xbox Series X-en

• Botond #174981
    Nekem elég a még 2,5 évig élő GPU. :) A box helyét már felporszívóztam már csak oda kell állítani, mint a karácsonyfát, aztán hadd szóljon. Ezzel a gears5 újrázással kezdek. :)
  • Ulthanito
  • Ulthanito
    Ez tök jó, végre gyors, de az a képernyő közben széttöredezve az elég gáz.