banner
  • Waczkor
    Na akkor gyors élménybeszámoló.
    Pár hónapja kérdeztem hogy mekkora különbségre lehet számítani One X esetében monitoron a hagyományos One-hoz képest.

Pár napja beszereztem Forza7+Horizon 4+FIFA 19+NBA2k19 bundle-t.

24-es Samsung Full HD monitoron megy/ment a box.
    Azért monitoron mert nekem kényelmesebb székből asztal előtt játszani,mint a tévén ami az ágy előtt van.
    Nem volt valami szép a képe a boxnak monitoron,fakónak,recésnek,homályosnak tűnt minden.

Ég és föld a különbség.Eddig FIFA 19 es Horizon 4 megy.
    Tűéles minden,nincs rece,röccenés nélkül fut minden,gyors töltés.
    Forzaban táblák,műszerfal minden leolvasható,nincs fakóság,se homályos körvonalak.Gyakorlatilag mintha hirtelen lenne elsimítás előtte meg nem volt semmi.
    Fifaban a háló,táblák,felfestések a pályán minden éles,nincs rece,játékosok mezszáma,logók éles minden.
    Arcok élethűbbek,más kérdés hogy még mindig semmi élet nincs az arcokban.

Red Dead 2-re kíváncsi leszek,illetve majd a battlefield V-re.

Forza elképesztő ahogy kinéz,nem tudom milyen lehet 4kban,de itt konkrétan tűéles minden,az a szintű aprólékosság ami az egész játékot jellemzi.Féltem attól hogy milyen lesz Nagy Britannia,de nem kellett csalódnom.Az évszakok váltakozásával mintha mindig új mapot kapnánk,az égbolt ahogy kinéz.Gyakorlatilag csak megyek összevissza és bámulom a tájat meg az égboltot.
    Motorok remélem következőben mar benne lesznek,nem vagyok motor őrült de pgr és tdu óta várom hogy legyenek végre motorok rendes játékban ahol van fizika.A fizikát,irányítást annyira eltaláltak hogy gyakorlatilag szinte biztos hogy motorozást is tudnák hozni.

Mondjuk én eladtam a fifat kapásból,meg nba-t,régi boxot illetve még majd megy el a forza 7 is így gyakorlatilag féláron lett az X.
    Az meg amit sokan mondanak hogy nincs exkluzív játék boxra:volt ps4-em uncharted sorozatot végig toltam,last of usba belenéztem,de az nem jött be.Majd days gone talán egyszer,meg gow,Pókember nem az én világom,de elismerem hogy profin meg lett csinálva.
    Másik oldalon halo szeria teljesen hidegen hagy,geow is,pár részt toltunk coopban de ennyi.Forza motorsport szeria szintén hidegen hagy,minden nagyon profi benne de a pályaautózás nem az én világom.
    Így maradnak a multiplatform játékok és a forza horizon,

Nincs már gamer pécém, amennyi idő van játszani nekem egy gép elég multiplatformra,
    teljesen elégedett vagyok a box-szal.
    Kicsi a gép,halk,minőségi.
    Nyilván akinek bejönnek a ps exkluzívek azoknak teljesen mindegy mi jön ki boxra,ps lesz a nyerő mindig is