176622
banner
  • Botond #174777
    Szerintem azok BW cuccok (x360-x classic játékok), csak nem tudja mi a különbség. :)
  • grebber
    Akkor nem én vagyok a hülye/hazug jólvan

Mert egy gyerek váltig állítja hogy neki van 23 goldban szerzett one-os játéka és mennek előfizetés nélkül..
  • Botond #174775
    Igen.
  • Voyager5
    Úgy tudom, hogy igen, igaz sosem próbáltam.
  • grebber
    A gold mellé adott Xbox One-os játékokat csak akkor lehet tolni ha van éppen élő előfizetésünk igaz? (Csak az xbox 360-as és a régi xboxos gameket lehet tolni előfizetés nélkül is)
  • Legendrush30 #174772
    Cyberpunk2077-et hol érdemes előrendelni ? Hol kapok mellé valami kis bizbaszt ? :D
    (xboxonera)

Amúgy nálam series s lesz kb március környékén addig még bőven van mivel játszani oneon .

Sony nagyon gáz amit csinál . Nincs egy normális exkluzívja , nem gyártottak eleget , túl drága a digital gép , a játékok árai meg nevetségesek . Főleg a remake meg a DLC szintű gamek ára.
  • Voyager5
    Vagy mert a Sony elbaszta a gyártást, az MS meg nem.
    Szerintem a Seriest már akkor gyártották amikor a Sonynál azt sem lehetett tudni, hogy hogy néz ki a gép.
  • davidka003
    Én is most elbizonytalanodtam a 30 ezres játék árak miatt.
    Egyelőre még elvagyok a mostani generációval.
  • grebber
    Prohardveren van szavazás... jó tudom az nem a teljes magyarország de ott 50-50 a dolog állása.

Nem mellesleg most semmi értelme gépet venni nem adnak mellé játékot Boxot is majd csak akkor veszek amikor már 2-3 game lesz mellé + 1-3 havi GPU
    Ps5 még ráér oda még nekem kevés a game és főleg kurva drágák
  • davidka003
    Gondolom azért lesz elegendő, mert az emberek 70%-a PS5-ben gondolkodik. :D
  • grebber
    Xbox Facebook csoportból

"Sziasztok! A csoport üzemeltetője a Konzolvilág ezért Xbox Series X|S rendelésekkel kapcsolatosan pár infó!- Szeptember 22-én kerülnek ki az oldalra a gépcsomagok. - PS5-el ellentétben lesz elég mennyiség, így előleg befizetésre sem lesz szükség."
  • grebber
  • lwb
    Nem sok, de van egy pár azért. Bethesda játékok pl. Plusz azért számítok egy-két patchre, is ami a lock 30 helyett lock 60 fps-t csinál az erősebb vas miatt. Ez kb nulla fejlesztést igényelne.
  • Voyager5
    Persze azoknál biztosan lesz változás, ha más nem akkor megy majd nagyobb FPS-el.
    De mennyi ilyen játék lehet összesen? Nemhiszem, hogy sok.
  • grebber
  • lwb
    Olyanokra gondolok, ahol van pl. unlocked frame rate opció. Vagy modokkal lehet unlockolni, mint a fallout 4-ben. Itt azért az erősebb vas miatt lehet jelentősebb javulás.
  • Voyager5
    Szerintem sem lesz semmi boost a currgen játékoknál, amik nem kapnak patchet.
    Majd az SSD-nek hála, gyorsabb lesz a betöltés, meg menni fog a quick resume oszt kész.
  • lwb
    Remélem nem így lesz, mert a kezdőcímek elég harmatosak mindkét konzolnál.
  • grebber
    Nagyon semmit se fog. A bejelentett pár game megkapja a felpimpelést azt ennyi. Nagyon többre nem kell számítani.
  • lwb
    Azért, hogy minél előbb, minél többen vegyék meg a konzolt. Nyilván én is megveszem, de ha jönne valami olyan játékkal együtt, ami máshol nem elérhető, akkor erősebb nyomást éreznék rá, hogy már novemberben megvegyem - akár prémium áron is. Így majd év végén, jövőre, ahogy a lépés kijön.

Nagyon sok függ attól, hogy a current/last gen játékoknál milyen boostot ad az erősebb vas.
  • grebber
    Szerintem meg ez nem az ő saruk..Lehet x ideje van csak kész az amd a gépekkel és ez a kis idő kevés volt hogy minden pöcre legyen a gépekre fejlesztve..
    Mondjuk nekem tökmindegy éves szinten ha 30 játékkal tolom összesen és kb 200al növekszik a játékaim száma.. (pc-n főleg)
  • Voyager5
    Nekem sem kell, én is megveszem, csak a logika úgy diktálná, hogy a saját studiok felkészülnek valamivel a launchra, amivel el lehet adni a gépet.
    Mindkét cégnek annyi pénze van, mint égen a csillag, de erre valamiért nemsikerült figyelni.

Nembaj, majd a CDPR megmenti őket a CP2077-el.
  • grebber
    Minek launch cím, de most komolyan?

Akinek kell az erősebb gép ugyis megveszi. Én is megveszem majd a Series Xet holott a legtöbb játékom rá xbox 360as cím. De szigorúan csakis akkor fogom amint lesz minimum 2 játékos game csomag a konzol mellé, hogy legalább 2 game legyen ami ki is használja a gépet
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.09.17. 10:33:22
  • Voyager5
    Elnézve a tegnapi PS eventet, mindkét multimilliomos konzolgyártó büszke lehet arra, hogy
    egy épkézláb launch címet nem sikerült letenni az asztalra.
  • lwb
    Proud 1 %-er here
  • grebber
    Demont cáfolták hibáztak. Psen marad :(
  • grebber
    Bemutatkozott a Hogwarts Legacy

Demon Souls is jön xboxra csak időleges ps exklúziv és jön pcre is
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.09.17. 05:01:52
  • grebber
    DIRT 5 | Xbox Series S | Official Next-Gen Gameplay

• toza #174749
    juj
  • sanya200
    Sziasztok kicsit mobiltéma is. Van ez az xcloud szolgáltatás, mobilon tudok pl. Halo 5 gardiannal játszani. De mihelyst kábellel vagy wifivel megosztom a képet elkezd lagolni annyira hogy kb játszhatatlan. 4k tv, 4k monitor.. Mindegyiken az. Nem értem az okát, főleg hogyha direktbe kábelen van megosztva (Hdmi-USB-c). A net elég hozzá mert mobilon nem lagol, viszont azon meg annyira kicsi hogy nem látni semmit
  • davidka003
    De legalább a One X cyberpunk edition konzolon +10 FPS-el fog futni a játék. :D

Mondjuk én akkor is mondtam, hogy hiába adják 100 meg 110 ezer körül inkább érdemes lenne mostmár megvárni a Series X-et. És igazam is lett. 80-al drágább azt kb 6 évig most megint elleszünk vele.
    Utoljára szerkesztette: davidka003, 2020.09.15. 19:26:05
  • darkSectorxxx #174746
    A hangyák párzási szokása, nem függ a napóra fényének tükröződésétől.
  • Botond #174745
    Engem is ez rémít halálra, hogy ha pl lesz XSX többféle színben akkor annyi féle konzolra kell majd optimalizálni, hogy ki se látunk belőle!
  • darkSectorxxx #174744
    Rengeteg az only konzolos külföldön.
    4k 60 fps sok régi Xboxos játék, PC-n nem biztos.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.15. 13:44:18
  • darkSectorxxx #174743
    X az mindig több mint X-1
  • davidka003
    Én ha veszek új konzolt akkor a Gears of War 2-re akarok rámenni.
    4k-ban élvezni. Mondjuk azért abból is jöhetne egy remastered mint az első részből.
  • grebber
    Volt korábban statosztika hogy a 40+ millió konzol userből 1%-nyi ha használja a BC játékokat..Szóval ennyi erővel meg minek egyáltalán..
    Én pl a FEAR-t a King Kongot és az Alone-t is szénné játszanám mivel boxon vannak acsik ,lehetne gyűjtögetni pc-n szar sincs bennük.

#174742: Azokból inkább pc-re jöjjön végre egy kollekció mint a haloból
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.09.15. 12:56:45
  • davidka003
    A konzol exkluzívok oké azok legyen kompatibilisek.
    De például egy Fear vagy Alone in the Dark, King Kong amik mennek kb egy 10 éves PC-n is nem tudom mekkora igény van.
  • grebber
    Visszafelé kompatibilitás Xbox Series X-en

"Az Xbox Series X megjelenése után valószínűleg további játékok kerülhetnek be a programba, így az összes Xbox One játék mellett még több Xbox 360 és Eredeti Xbox cím lesz játszható a next-gen Xboxon. „Bár ez komplex technológiai és licenszjogi kihívásokat jelent, a csapat elkötelezett, hogy mindent megtegyen a közös játékörökségünk megőrzése érdekében”

Erről van szó

Amiket várok. Project Gotham Racing széria, Fear, Saw 1-2,QUANTUM THEORY, Conan, Alone In The Dark,King kong, Lollipop Chainsaw,
  • Harlekin
    De megoldják ezen van a lényeg nem máson még úgy is, hogy 10000x-es a hátránya a konzollal szemben..! Ráadásul pont ez a szerencse, hogy nem neked kell ezt megoldani, hanem nekik! Ők meg előre megoldották, hogy neked csak értetlenkedni keljen szokás szerint...Meg te aztán végképp tudod, hogy egy optimalizálási folyamat hogyan és miként működik meg mire mennyí idő kelll egy konzolon

Csak ismételni tudom magam gondolkodj....

Minek jövök én ide sose értem meg magam...
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2020.09.15. 12:03:56