XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Next PC upgrade: 2022
Lenne akkor is értelme ha nem tudnátok egyidőben mint Steam családi.
De a 2 konzolon a megosztásnál lehet.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Két one-on nem tudsz egyszerre bejelentkezve lenni.
You can only sign in to one Xbox One console, or one Xbox 360 console, at a time. If you try to sign in on a second Xbox One or Xbox 360 console, you'll be automatically signed out from the first console.
Home-nál nekem úgy rémlik, hogy független a játéktól. Simán játszhattok egyszerre ugyan azzal a játékkal. Ha nem így lenne akkor semmi értelme nem lenne a home-olásnak.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
De ha csak XSX-re lesz, akkor képes leszek csak e játék miatt megvenni a konzolt! 😞
PS5 II PSVR
Most bezzeg uborkaszezon van 😞
Bár ezek után ahogy ez jött,robbantott,el is tudnám már képzelni hogy meglesz az😊
Csodálatos az egész!Olyan a látvány világa amilyet még sose láttam.Az egész föld bejárható úgy ahogy ígérték.
Ez a részletesség a real time időjárás,forgalom valami elképesztő!
Szimulációs része is 10/10!
Sugárzik belőle az igényesség.Tegnap órákat köröztem házam felett kinéztem valós időben és ugyanaz volt az időjárás,felhősödés azt hittem mindjárt besírok😄
Microsoft bakker áldásom rátok!!😊
A repülők meg benne ülni és vezetni ezeket a hatalmas szép dögöket vagy a magángépeket vagy a cessnákat kegyetlen.
Mindegy hol repülök,Alaska felett,nagyvárosok,dzsungelek óceánok teljesen mindegy mert minden úgy ki van dolgozva hogy nem térek magamhoz
Köszi!
MS nem is engedi megmutatni senkinek megjelenés napjáig😊
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2020.08.13. 19:08:35
Hát...
ez mögött olyan tech stack van, hogy ehhez képest minden más szimulátor játék egy egyszerű bohóckodásnak tűnik.
Réteg játék, tudom..
De biztos vagyok benne, hogyha ez kijön akkor ez vízválasztó lesz a szimulátorok világában.
Amúgy 1 hét múlva tudok majd kis beszámolót írni róla😊
Ez már eléggé jól fel van építve abban biztos lehetsz, mondhatni, hogy lassan igen komoly vetélytársa lesz az AWS-nek.
A szerver infrastruktúrával szerintem nem lesz gond.
A Halo-t jobb is, hogy tolják mert a gameplay bemutató kb nekem volt kínos, hogy néztem. Sony oldalon sincs semmi jelenleg, max a Spiderman DLC, de azt nem gondolom valami egetrengető dolognak 😄.
Szerintem is jöjjenek csak a gépek, jobb lesz az új genen játszani pl a CP2077-et, vagy az új AC-t.
Ha neadj isten launchra jönne a MS Flight Simulator is akkor én már bőven elégedett lennék.
De a MS még simán meglépheti a nagy hirtelenségbe ,hogy egyszercsak benyögi amit simán el lehet képzelni... minden xbox 360 cím ami még kapható BC-s lesz illetve a már meglévők 1az1-be game passba mennek mivel xcloud miatt már pc-n is minden elérhető lesz ami ott eddig soha..
És ahogy olvasom a mobilos teszteket (és ez csak mobilos nem a nagygépes) sokan el vannak ájulva, hogy kegyetlen jó tud lenni 6colos a forza, geras stb... tehát ez egy akkora dolog lehet, hogy eszméletlen ha jól fel lesz építve mögé a "szerverpark" (csak nevezzük így a teljes hátteret ami ehhez az egészhez kell)
A PS 5-t nyugodtan tólhatják akár jó sokáig is... Az rohadtul hidegen hagy:-D
Bedobják bele az összes BC címet ennél nagyobb dobás nem létezne <#eplus2>#eplus2>
Ultimate + Expansion Pass = 10.500ft
Találtam egy mindent egybe csomagot ,de sajnos az nem él. Pedig jó lett volna ha ezt is visszahozzák mint a Forza Motorsport 6 leszedése előtt ott akkor a fullos kieg pack csak 1500ft volt..
FH3 Platinum Plus Expansions Bundle
Call of Duty: Modern Warfare Multiplayer (08.07. - 08.10.)
Gears5 (08.06. - 08.10.)
DRAGON BALL FIGHTERZ (08.06. - 08.10.)
MONSTER HUNTER: WORLD (08.06. - 08.10.)
The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited (08.06. - 08.19.)
Borderlands 3 (08.06. - 08.09.)
Black Desert (08.06. - 08.10.)
NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER (08.06. - 08.10.)
Subnautica (08.06. - 08.10.)
ARK: Survival Evolved (08.06. - 08.10.)
Darksiders: Genesis (Console) – August 6
It Lurks Below (Console & PC) ID@Xbox – August 6
The Dark Pictures Anthology: Man of Medan (Console) – August 6
Trailmakers (Console & PC) ID@Xbox – August 6
UnderMine (Console & PC) ID@Xbox – August 6
Xeno Crisis (Console & PC) ID@Xbox – August 6
Final Fantasy VII HD (Console & PC) – August 13
Utoljára szerkesztette: lwb, 2020.08.05. 13:36:28
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
D Pad (Ebay)
(De ha van rá gari akkor gyári csere értelemszerűen, de mivel kérdezed így gondolom az már rég lejárt!)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.08.05. 09:44:31
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Lehet, beruházok egyre. PoE, Wasteland 2-3, Torment, jó lehet tableten streamelve. Egyik legnagyobb gondom a pc-s játékkal, hogy munka közben is íróasztalnál, gép előtt ülök, aztán amikor hazaérek a legkevésbé vágyok arra, hogy újra gép előtt üljek. Itt az irányítás az nem gond érintőképernyőn, főleg a körökre osztott játékoknál.
Cloud gaming with Xbox Game Pass Ultimate will be available on Android devices in 22 markets at launch, including Austria, Belgium, Canada, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Germany, Hungary, Ireland, Italy, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Slovakia, Spain, South Korea, Sweden, Switzerland, the United Kingdom, and the United States
Királyság és már mutogatják az érintőképernyős irányítást is pl Gears 5nél , Hellbladenél...szóval dolgoznak rajta szépen<#worship>#worship>