farferi#173423
Ne vessetek rám követ de a karácsonyra kapott xboxot mostanra tudom élvezni, eddig tartott megszokni a controllert..viszont pc-t én nem veszek már az tuti:D..szóval a vásárlás okoz itt gondot nekem.Pc-n persze torrenteztem, itt nem lehet, nem is ez a baj, egy értelmes játékot, megveszek, élvezem 3 hónapig minimum az én játéktempómmal, lehetőségeimmel.De amit nem értek, az az ár..persze nyugaton biztos nem probléma, de...konkrét példa jön: 3 éve megjelent játék(pillars of eternity) 16ezer ft a storéban. Mennyi volt újan, 40k? vagy mi?3 éves játék könyörgöm Mert ha jön pl a resi 2 jövőre, lehet, hogy viszketni fog az újam de az se lesz sokkal több szerintem.Szóval honnan, hogyan vásároljak szerintetek, mert persze lehet mondani csomó dolgot az árról, hogy miért, meg ne sírjak, vagy mars vissza torrentezni:D..de azért valahogy a családnak is meg kell magyarázni, hogy miért nem új mikrót vett apa és miért egy játékot.A lényeg: hol vegyek és mikor, miért? Utoljára szerkesztette: farferi, 2018.10.02. 13:03:09