XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyi, hogy 12 hónap gold mellé nem 300 Ft lesz a GPU hanem 4300 körül. Viszont Így lesz 13 hónap GPU-d.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Akkor majd lesem a goldot,hátha valahol akciós lesz😊
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Működik még ez az 1 éves gold + 1 hónap GPU kombó?
Next PC upgrade: 2022
Az eltudnám viselni ha a pc-s és boxos felhozatal egybeolvadna..<#eplus2>#eplus2> Igaz pár game nem jelent meg soha pc-re de pont ezért lenne felüdítő a dolog ,mivel ugye xcloud miatt már nem kéne pc-s port mehetne felhőben...
Rekord bevétellel zárta az évet a Microsoft videojátékos részlege
"Igen én is láttam, hogy elkezdtek megjelenni a BC-s játékok, natívan is a Store-ban (vagyis még lehet őket venni most már Gift Card-al, vagy telefon számlára is... és persze másik régión is anélkül, hogy át kelljen állítani a 10 havonta változtatható xbox360 profil régiót)"
"Since everyone is covering this topic, I might just go ahead as well.
- Halo Infinite multiplayer will be free-to-play
- Arena aims for 120fps on Xbox Series X
- Battle Pass system
- Customization options completely new to Halo
Halo will be *huge*."
Twitter link
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.07.31. 10:46:44
El tudnék képzelni olyan jóságokat,mint pl teljes xbox 360 paletta ami elérhető a store-ba BC alá kerül. Vagy minden BC-ben lévő cím automatikusan felskálázottan jelenik majd meg Series X-en pl 4k vagy 60-120 fps stb... Várom az augusztusi xbox összeröffenést<#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.07.29. 21:55:26
Én úgy vagyok az xboxal hogy hiába a one s , one x ,meg jön a series x még mindig több xbox 360-as game van amit szívesebben tolok mint bármi mást..
"Developed by Turn 10 Studios, Forza Motorsport will be available on Xbox Series X, Windows 10 PC and on Xbox Game Pass"
Stalker 2 to support ray tracing on Xbox Series X
Értem mire gondolsz amúgy, csak ugye az szimplán a játék hangulata, kényelmesebb pc-n irányítani az rts játékokat, ez igaz. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.07.27. 12:12:26
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Minden másra jobban szeretem a konzolt.
Stalker részeket szerettem de még egyszer nem állnék neki. Stalker 2 jöhet.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
(A moddolás miatt + hogy ue-es elég jó dolgok lehetnek majd létrehozva. Bár ez nem tudom a konzolt érinti e majd de emiatt érdemes majd pcre venni)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.07.26. 20:29:09
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.07.26. 19:50:27
Amúgy minden bizonnyal megkapjuk az első rész hangulatát.
Grigorovics sem fog engedni(ahogy Nikita Buyanov sem lásd Tarkov) semmi sírásnak.Ahogy elképzelte olyan lesz!
Remélem vissza fogja adni a pc verzió hangulatát.Az első részét imádtam.
Utoljára szerkesztette: Maximus4, 2020.07.27. 07:37:14
Kell mind az biztos!!
Jó kis játékokat láttunk, ráadásul ezek mind jönnek GP-ba, szóval szinte biztos, hogy én a nagyrészüket kipróbálom majd.
Az Awoved érdekel a legjobban, így az első körben, ha ott egy fele olyan jó játékot lepakolnak mint a Skyrim, akkor én már elégedett is leszek <#buck>#buck>
S.T.A.L.K.E.R 2
The Medium
Everwild Eternals
FABLE
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.07.23. 19:39:31
A Fable is várós, a STALKER 2 is. Az OW DLC is jó dolog. Halo eddig sem érdekelt nagyon.
Forza érdekelt volna de hogy egy gameplayt nem tudtak belőle összehozni<#levele>#levele>
Az hogy van 120 millió bezárt ps4es felhasználó akik csak ott tudnak játszani, de a ms sokkel előrébb van a 40 millió boxxal + a több milliárd pcs user adta lehetőséggel..
Én továbbra is a boxot fogom előnyben részesíteni. Árban minden hogyan jobb a box. A Sony arra se képeshogy a ps nowot elérhetővé tegye mindenhol, de ha a pénzem büdös nekik egészségükra
A "konzolháborút" akkor is természetesen az exkluzívok fogják eldönteni és itt nem a fogyasztóbarát hozzáállás a nyerő. Az xbox játékai ugyanis rendszerint vagy egyáltalán nem exkluzívok vagy csak konzol-exkluzívok, azaz pc-re is kijönnek. Ez pedig a ps-nek kedvez.
Idővel lesz mindkettő konzol
XBOX Live Gamertag:Waczkor