Nem, nem tudod megérteni őket vagy teszem azt engem, hanem nem akarod megérteni!!!Mivel én is 1000 x leírtam, hogy miért nem kell ps és még midig rácsodálkoztok rendre!
Kimarad az életemből, ez miatt valami!? Nekem???
Semmi nem marad ki sehogy, főleg nem egy szaros játék miatt nem, mert számomra azok nem fontosak ezen a szinten... És itt most konkrétan az ex játékokra gondolok... Számomra NEM léteznek a ps exek egy kicsit se izgatnak...Viszont pontosan ugyan így elmegyek egy forza vagy Halo vagy bár mi mellett és mindezek mellett még így is sokkal sokkal többet és többel játszom mint bárki!!
Isten Igazából már a gamer szegmensben maga a játék sokkal hátrébb szorult mint az, hogy van az a pár ember akivel játék közben szívesen beszélgetek és alkalom szerűen össze ülünk valahol SZEMÉLYESEN is beszélgetni.
Na pontosan ez a hab a tortán nekem... Nem egy virtuális esetleg több sebből vérző játék.
Elhiszem nagyon nehéz ezt megemészteni olyanoknak akiknek esetleg ez a "minden" szórakozási lehetősége!
Viszont nekem nem, mert nekem rengeteg lehetőségem van ezen kívül is olyan szórakozásra, amiről más csak álmodozik vagy teszem azt a létezéséről sem tud!