176622
banner
  • lwb
    De ha úgy egyszerűbb, akkor úgy is veheted, hogy még támogatják a mostani generációt (kétféle vas) és emellé jön a next gen. Mintha a sony még adna ki játékokat alap ps4-re és pro-ra is a ps5 mellé. Nem hiszem, hogy fog, max ami még átlóg a váltás ideje körül, nem szokott.
  • lwb
    Háromféle vas van akkor is, nem hét. Az alap one/one s, a one x és a series s és a series x, v akármi. Ez három beállítási szintet jelent / játék. Gondolom lesz 1080p, 4k 30 fps és 4k 60 fps. De lehet hogy normál, high és ultra lesz a nevük majd, tökmindegy. Én nem látok itt problémát.

"Microsoft azt nyilatkozta hogy nem kell aggódni a mostani tulajoknak mert még sokáig lesz támogatva a mostani generáció.

Ami azt jelenti hogy minden megjelenik a régire."

Szerintem ez nem ezt jelenti és eleve csak 1st party játékokra állna, mert a 3rd party játékokat a MS sem tudja befolyásolni.
  • darkSectorxxx #174695
    Számoltam, mivel a Microsoft azt nyilatkozta hogy nem kell aggódni a mostani tulajoknak mert még sokáig lesz támogatva a mostani generáció.

Ami azt jelenti hogy minden megjelenik a régire.
    Vagyis azt hittem...

De Grebber azt mondja nem.
  • darkSectorxxx #174694
    Microsft hazudott, azt mondod?
  • lwb
    ??? A régi generációt is számolod? Az Xbox One-t már nem is gyártják, amiót van One S. Tudomásom szerint két új vas lett kirakva: Series S és Series X. A Series V az egyelőre pletyka, egy twitter fotó semmi más. Ráadásul az alapján nekem szimplán optika nélküli Series X-nek tűnik, ami aligha más hardver.

Szóval van: last gen alap (régi xbox one, one s, one s digital -ezek kb azonos vasak), last gen csúcs one x, ami kb a series s-szel azonos és van next gen series x (esetleg optika nélküli változattal is, ami hótmindegy teljesítmény szerint).

Ez annyit tesz, hogy lesznek játékok, ami úgy jelennek meg, mint ma is, hogy van alap box és one x enhanced és lesznek next gen játékok. Ez azért nem akkora szopás. Megharagudni meg nem fogok a MS-ra, hogy generációváltáskor még azért gondol azokra, akik nem day 1 ugranak bele és támogatja az előző vasakat is. Ez fogyasztóbarát hozzáállás és dicséretet érdemel.
  • grebber
    Tévedés. Már most vannak olyan játékok bejelentve, ami nem jön one-ra csak Series S/X-re #174684-be ott van kapásból 14 ilyen cím.És később csak egyre több lesz.

Akinek One/One S de még akinek One X-e van inkább adja el vagy kukázza és váltson jobban jár
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.09.11. 23:22:25
  • darkSectorxxx #174691
    Nem 7 új konzolról beszéltem, kicsit értezmezd amit olvasol, akkor nem írsz le butaságokat.
  • darkSectorxxx #174690
    Xbox One, Xbox One S, Xbox One S (all digital), Xbox One X, Xbox Series S, Xbox Series V, Xbox Series X

Mivel azt nyilatkozta az MS hogy sokáig támogatva lesz a mostani gen is, minden új játék mindenre jön....
  • grebber
    Na ms végre javította a BiA Hells Highwayt mostmár el is indul
  • Botond #174688
    Lehet többféle színben lesz az XSS és az XSX is!
  • lwb
    Milyen 7 hardver?
  • darkSectorxxx #174686
    7 hardver, és 6 féle optimalizálás? nem lesz sok ez egy kicsit a Microsoft-nak?

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.11. 17:57:27
  • grebber
    Rainbox Six Siege Will Run at 4K/120FPS on Xbox Series X With a Free Upgrade
  • grebber
    Xbox Series S|X Console Exclusive (vagy timed exclusive) Titles:
    • The Medium (megjelenéskor)
    • Scorn (megjelenéskor)
    • Echo Generation (2021)
    • Exomecha (2021)
    • As Dusk Falls (?)
    • Everwild (?)
    • Exo One (?)
    • Fable (?)
    • Forza Motorsport (?)
    • State of Decay 3 (?)
    • Senua's Saga: Hellblade 2 (?)
    • Avowed (?)
    • S.T.A.L.K.E.R 2 (?)
    • Warhammer 40,000: Darktide (?)

Smart Delivery Titles:
    • Assassin's Creed Valhalla
    • Call of the Sea
    • Chorus
    • Crossfire X
    • Cyberpunk 2077
    • Destiny 2
    • Dirt5
    • Doom Eternal
    • Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age
    • Far Cry 6
    • FIFA21
    • Forza Horizon 4
    • Gears5
    • Gears Tactics
    • Grounded
    • Halo Infinite
    • Madden NFL21
    • Ori and the Will of the Wisps
    • Psychonauts 2
    • Rainbow Six Siege
    • Scarlet Nexus
    • Sea of Thieves
    • Tertris Effect: Connected
    • The Ascent
    • The Elder Scrolls Online
    • The Gunk
    • The Second Extinction
    • The Witcher 3
    • Vampire the Masquerade - Bloodlines 2
    • Watch Dogs Legion
    • Yakuza: Like a Dragon
  • Voyager5
    Gondolom, hogy minden 3 nap EA Play után jóváír 1 nap GPU-t, de csak akkor ha 50 napnál több EA Played van.
    Valószínűleg így a billing date-ed is változni fog.
  • lwb
    OK, fogalmam sincs ez hogy fog kinézni, gondolom akkor egy darabig nem fog levonni új havi díjat a game pass a kártyámról. Majd meglátjuk.
  • Voyager5
    Users who have both Xbox Game Pass Ultimate and EA Play purchased through Xbox will have their EA Play membership canceled and any remaining time over 50 days will be rounded up and converted to the nearest month of Xbox Game Pass Ultimate at a ratio of 3:1 based on ERP
  • Botond #174680

Nekem még mindig a pc és a switch mellett csak egy x360e van itthon a kinect miatt, eddig nem is nagyon érdekelt ez a nextgen, gondoltam majd egy rtx30x0-el elintézem, de a mai ms marketing anyagok (inside xss, all access, ea play a gpuba) annyira felnyomták bennem a hypeot, hogy én is a határán vagyok, hogy rendelek mindkettőt, egyet szüleimhez, mert elég sokat vagyunk ott, egyet meg a nappaliba. Még ~2 éve GPU hátra van, azért az elég sok géming lesz még.
  • lwb
    És akinek mindkettő van?
  • grebber
    Akinek van EA play-e 3:1 arányban GPU lesz belőle....

Tehát ha még nem zárták be a kiskaput: 5500Ft-ért gyorsan venni 1 éves ea playt amiből lesz 4 hónap GPU...ami 16.8 k lenne

lwb: Gondolom ugyanúgy belekonvertálja... időarányosan.

Ja és ezáltal akkor a "kb 2 éven át tartó" beetető sokszor volt 300ft-os dolognak game over.... xcloud, ea play...örülhetünk ha nem drágítják :(
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.09.09. 19:26:24
  • lwb
    Akkor ideje lemondanom az EA Play előfizetésem ... Mondjuk forint húsz volt és annyit is ért.
  • Voyager5
    Befog kerülni az EA Play is az ultimate csomagba hamarosan
  • darkSectorxxx #174675
    IGEN ezt hazudják. :D
    Kb olyan erős gépen érted mint most kb a PS4 Pro. :D

Megy a hülye ködösítés!

Valszeg ez az xCloud, amikor próbálják összezavarni a játékosokat, az XBOX X 50%-al erősebb mint ez a kis gép, ez valami vicc amiket írnak.
    Oké hogy nem minden a GPU, de baszki ez nekem nagyon fura így.

Csakhát nem lehet ilyeneket leírni mert negítív marketing, mindenki fejébe ez maradna meg, senki nem fizetne be rá.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.09. 18:42:01
  • davidka003
    Majd látjuk. Ennyiért ha futtatja Xbox one X szinten a régebbi játékokat plusz mennek rajta majd az újak is úgy elég jó vétel is lehet.
    Annyi, hogy bukjuk a használt lemezes játékokat.
  • grebber
    Ugyanugy biztos nem mivel gyengébb a gép..

-8x Zen 2 CPU at 3.6GHz (3.4GHz with SMT)
    -10GB GDDR6 RAM @ 224GB/s
    -512GB Custom NVME SSD
    -Same next-gen games, just designed for 1440p/60FPS
    -Over 4x as powerful as Xbox One S
    -Gears 5 shown at 120FPS on Series S

Ac Valhalla előre lett hozva 1 héttel így az is nyítócím lesz az új gépekre
  • davidka003
    Tökre nem vágom most, hogy mi ez az S verzió.
    Ugyan úgy fut majd rajta az összes játék csak alacsonyabb felbontáson és nincs benne blu ray olvasó?
  • AntiHero
    Nov 10.
  • grebber
    FDG Entertainment
    @FDG_Games
    We’re happy to confirm that MONSTER BOY gets an update for next gen consoles to support native 4K/120fps signal via HDMI 2.1 Please stay tuned!
  • Harlekin
    Jah és Harlekin nem Moby....
  • Harlekin
    5 tv van így legalább lesz szinte mindenhol. Még a 360as fat gépem is megvan...
  • grebber
    Playitstore Xbox Series X 189.990FT

Áprilisig várok vele azt ugrik a tescos szatyorba
  • darkSectorxxx #174666
    Ray Tracing mode a mostani generáción? Mifasz?
  • Ulthanito
    Annak mi a szar értelme van, hogy három Xboxod lesz, Moby?
  • grebber
    Series S November 10

• Voyager5
    Ha lesz XSX-ed akkor miért veszel egy XSS-t is?
  • Harlekin
    Konzol világban is előrendelői árazás 114000

Le is adtam előrendelést erre is... Elférnek majd szépen egymás mellett a nagytesóval (XSX), meg a scorpióval
  • grebber
    Xbox magyarország: Series S 114k
  • grebber
  • grebber
    Xbox Series S 299$

• grebber
    Jön next genre is a Witcher 3 melyet minden tulaj ingyen megkap!