banner
  • arty
    általánosságban beszéltem a facebookos csoportokról, ill. az ottani átlagról, noha rájöttem, hogy nem az átlaggal van a gond :P (és szinte legkevésbé rólad, jóval elvadultabb fanbojokkal lehet összefutni, de az intelligencia is nagyobb szórást mutat az ott előforduló embereket tekintve - és igazándiból ez a bajom: több a hülye. és a hülye ezesetben NAGYON hülyét jelent. az esgés hülyék ennél sokkal, sokkal kevésbé problémásak. nem, továbbra se rád célzol, itt egyébként is alig-alig fordultak elő, még ha éveket is visszagondolok...)

az pozitív, hogy van MS jelenlét, hogy szánnak időt/pénzt még a magyarisztáni gémerekre is. persze ettől a platform maga alig lesz jobb... :/
    azt tudom, hogy magyarországon erős a brand és még most is jók a számok - ha nem nézzük, hogy honnan indultak (x360/prevgen) ;)

sose tenném be a lábam a ps4 fb csoportba, csak konfliktust szülne ;)
    ahogyan az sg (ps4) topikot is kerülnöm kell, eléggé hazavágta egy laikus (ps4-e sincs) mod a random cenzúrájával, így nincs értelme, erőszen szűrt a beszélgetés (és nem tudod mikor, mit szűr ki!)