Persze hogy van! Barátlistámon van minimum 2 ember akivel "napi" szinten beszélek és már rég legend kapitány!
Én nagyon ritkán nyomom, de mikor is nyomnám hiszen 50 napom van PUBG ba!!! És mellékesen nagyon keveset játszok mostanában azzal is... Esténként max 1-2 órát!
OFF
Addig ameddig jó idő van inkább a Duna parton töltöm minden szabadidőm vagy motorozok Á-ból B-be!!
Csak Augusztusban 2 ps4 pro árát tankoltam a jetskibe meg a motorba... Végre megtaláltam a legjobb wakeboard deszkát és nem bírom megunni.... Igaz sajnos már nagyon nagyon érzem, hogy kezdek "öregedni" de inkább egész este kenegetem meg fájdalom csillapítózom magam mintsem ezekről lemondjak Majd jönnek a szar idők és akkor lesz játékra lehetőségem.
Nem mellesleg meg itt van Totti esete...
Soha nem tudhatod, hogy felkelsz e reggel. Pontosan ezért én eddig is meg ez után is úgy élem az életem, hogy semmi de semmi ne maradjon ki még véletlen se ami számomra éppen abban a pillanatban fontos. És most a játék a legkevésbé fontos.
De remélem hamarosan jön az új XBOX és akkor megint egy nagyobb lendületet vesz ez a dolog is! :-D