XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Kell mind az biztos!!
Jó kis játékokat láttunk, ráadásul ezek mind jönnek GP-ba, szóval szinte biztos, hogy én a nagyrészüket kipróbálom majd.
Az Awoved érdekel a legjobban, így az első körben, ha ott egy fele olyan jó játékot lepakolnak mint a Skyrim, akkor én már elégedett is leszek <#buck>#buck>
S.T.A.L.K.E.R 2
The Medium
Everwild Eternals
FABLE
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.07.23. 19:39:31
A Fable is várós, a STALKER 2 is. Az OW DLC is jó dolog. Halo eddig sem érdekelt nagyon.
Forza érdekelt volna de hogy egy gameplayt nem tudtak belőle összehozni<#levele>#levele>
Az hogy van 120 millió bezárt ps4es felhasználó akik csak ott tudnak játszani, de a ms sokkel előrébb van a 40 millió boxxal + a több milliárd pcs user adta lehetőséggel..
Én továbbra is a boxot fogom előnyben részesíteni. Árban minden hogyan jobb a box. A Sony arra se képeshogy a ps nowot elérhetővé tegye mindenhol, de ha a pénzem büdös nekik egészségükra
A "konzolháborút" akkor is természetesen az exkluzívok fogják eldönteni és itt nem a fogyasztóbarát hozzáállás a nyerő. Az xbox játékai ugyanis rendszerint vagy egyáltalán nem exkluzívok vagy csak konzol-exkluzívok, azaz pc-re is kijönnek. Ez pedig a ps-nek kedvez.
Idővel lesz mindkettő konzol
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Gears 5 Multiplayer 120fps
Halo Infinite MP 120FPS
Ori 2 120 FPS
Forza 8 120 FPS
Epekedve várom mi sül ki ebből... Ennek hatására cd keysen brazil 1 éves gold 26 euro alatt<#eplus2>#eplus2>
Nvidia Now is ugyanilyen.
Ha van egy Xboxod vagy havernak és aránylag jó feltöltése akkor könnyen szemügyre veheted. 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Így fest tehát a július második felében érkező címek teljes listája a megjelenési dátumokkal:
Forager (Xbox One, PC) - július 16.
Mount & Blade: Warband (Xbox One) - július 16.
Carrion (Xbox One, PC) - július 23.
Golf With Your Friends (PC) - július 23.
Grounded (Xbox One, PC) - július 28.
Nowhere Prophet (Xbox One, PC) - július 30.
The Touryst (Xbox One, PC) - július 30.
Yakuza Kiwami 2 (Xbox One, PC) - július 30.
Gears 5 - visszatér egy régi bajtárs
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.07.15. 19:11:33
Komoly!
Fantasztikus élmény lesz nagyon régóta várom!
Valakinek ez többet ér mint az egész Playstation vagy Xbox Éra vagy bármilyen más game.
Én annyi hogy Pc-re veszem mint minden szimulátort.
Hogy néz már ki a program te jó ég!
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Adversus solem ne loquitor
CIKK róluk
Wondering which games are Optimized for Xbox Series X? Below you’ll find a list of titles confirmed to be Optimized for Xbox Series X to date. As this list grows in the weeks and months leading up to Xbox Series X launch, we’ll keep it updated to reflect any additions.
Assassin’s Creed Valhalla
Bright Memory Infinite
Call of the Sea
Chivalry 2
Chorus
Cyberpunk 2077
Destiny 2
DiRT 5
FIFA 21
Gears 5
Halo Infinite
Hitman 3
Madden NFL 21
Marvel’s Avengers
Outriders
Scarlet Nexus
Scorn
Second Extinction
The Ascent
The Medium
Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2
Yakuza: Like a Dragon
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.06.26. 19:12:58
Arra leszek kiváncsi ha már a One os gépek sehol se lesznek, lesz-e olyan live gold majd mint pl most az xbox 360 as jákékok amihez semmi se kell hogy játszhasd őket.
Azt nem tudom mennyire veszi a ms komolyan. Én is vettem már ott " GLOBAL" Forza Horizon 3-at és annyira global volt hogy el kellett kezdenem az országok között vp-nezni de szerencsére a 2. tippem az US bevált és engedte oda aktiválni.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.06.21. 21:55:24
Légyszíves v.mi mondja meg,hogy mi a különbség az EU-s Xbox Live előfizetés,és a "World"-os között?
CD KeyS-en az EU-s olcsóbb kicsivel...
Köszönöm!