176622
-
-
#174656 Super Lucky's Tale mellé bekerült a gamepasszba a New Super Lucky's Tale is. Nekem korábban mindkettő kimaradt, most pótlom őket. Zseniális kis ugrabugra mindkettő, nézzetek bele, ha tudtok. :) Alapvetően ugyanaz a kettő és mégis más, mert a "new"-nak más a kamerakezelése és emiatt a pályák is változtak jópár esetben. Számos esetben viszont ugyanaz, szóval félig remake, félig remaster a "new".
Az NSLT megvan switchre is, szóval most versenyt futunk a fiammal ki maxolja hamarabb, én PC-n vagy ő a nintendon. Eddig jobban állok egy hajszállal, mert este mikor lefeküdt aludni belenyomtam három órát a gémbe. :D -
#174655 Az ő nappalija ja. :D -
toza #174654 nappalid? -
#174653 Méretileg...
-
#174652 Halo Infinite: A fejlesztők reagáltak az Xbox One-os verzió elkaszálásával kapcsolatos pletykákra -
#174651 KONZOLOKON lehet!
Steam-en van csak korlát a family Share-ban!
Megosztásnak az a lényege hogy ha van egy családod és mivel profilhoz kötött a játék mentése tudj más accounttal játszani, akár felváltva így is van értelme steamen, játszik apa majd a fia utána. KONZOLOKON engedi egyidőben IS használni, de nem UGYANAZT a profilt! -
#174650 Köszönöm,így már világos! -
#174649 Mivel nem vagy homeolva. Így csak addig megy ameddig aktív vagy az adott boxon.ha oda le homeolod akkor fog menni a te profilod nélkül is. -
#174648 Xbox Game Studios tag lehet a Bungie...
LINK -
#174647 Oké,csak azért nem értettem,mert jelenleg 1 konzolunk van és az én profilommal vettünk játékot,ami profilváltás után gond nélkül volt játszható.Viszont valamiért kiléptem az enyémmel és úgy már nem indult el a játék a másik profillal. -
#174646 igen működik!
"Gondolom ehhez ki kell jelentkezni a másiknál a profilommal és az enyémen be"
Így a teljes! Gondolom ehhez ki kell jelentkezni a másiknál a profilommal miután oda lehomeoltam a profilomat és az enyémen azaz a saját boxon be jelentkezek! És így egyszerre mind a 2 boxon megy a profilomhoz tartozó tartalom egyszerre is.
Szerintem tökéletesen ki maxoltuk a témát -
#174645 Rosszul fogalmaztam,illetve nem nagyon vagyok tisztába a homeolással.Nem kell a két boxon való bejelentkezés,csak,hogy meg tudom-e osztani a másikkal a játékaimat illetve a GPU-t.Gondolom ehhez ki kell jelentkezni a másiknál a profilommal és az enyémen be.Ha ez így működik(?) akkor tökéletes. -
#174644 Azért is írtam 2 profilt!
sőt nem véletlenűl írtam a NEM működiket se!
"Nemtudom miből szűrted ezt le de NEM működik! 1 profil CSAK 1 xbox one gépen lehet aktív. Ahogy egy másik boxon belépsz az előzőt kijelentkezteti!"
1 profil akár hány boxon is csak 1 profil! -
#174643 Pár tényszerűség
A homeolás lényege az, hogy kijelentkezett profilnál is tud használni a homeolt tartalmakat a boxon.
Csak kérdem alap esetben mi szükség arra, hogy a profilod 2 helyen egyszerre aktív legyen??
360 és one között nincs "átjárás" így ezért megengedett a 2 egyforma profil egy időben bejelentkezés.
De one és one között nem lehet aktív 2 helyen a profil. Azaz nem lehet bejelentkezve egy időben (de nincs is rá szükség)
Csak kérdem alap esetben mi szükség arra, hogy a profilod 2 helyen egyszerre aktív legyen??
Hogyan is lehetne!?
Mert kapsz egy party invet ki és honnan lép be, ha aktív 2 ugyan az a profil vagy egy játék meghívásnál 2 ember ugyan azzal a profillal belép ugyan abba a játékba?? Meg ha már kettő aktív akkor miért nem 100???
Home opcio csak a tartalom jogosultság szolgáltató a boxnak!!
Tehát ha 2 boxod van piros és kék.
A pirosnak azt mondod te vagy a home boxom így akkor a te profilodhoz tartozó tartalmak aktívak lesznek függetlenül attól, hogy te be vagy oda jelentkezve. Érthető hiszen az a te boxod "otthon" így használhatja a család vagy bár ki akármennyi profillal.A te profilodhoz tartozo tartalmijog révén..
A kék box meg a melóhelyeden van és szünetben bejelentkezel a profiloddal ami viszont alapbol tartalmazza a profilhoz tartozo jogot a tartalomhoz és ezért használhatod.
Ez az alap eset de az olcsósítás játék megosztás végett ugye ez megfordul így mindig mindenkinél a NEM home box van otthon!
Adott esetben te KÉK boxon a BEJELENTKEZETT profiloddal játszol az X nevű játékkal
a PIROS boxon meg játszik BÁRKI az X nevű játékkal ami a TE profilodhoz tartozik, mivel oda van HOMEOLVA a TE profilod.De te itt nem vagy bejelentkezve SŐT nem is kell homeolás után a profilnak a boxon maradni, soha többet nem kell oda bejelentkezni. MÉG a a PASS-t is megváltoztatahatod!
Tehát semmi köze a duplán bejelentkezésnek a homeoláshoz.
-
#174642 De ő egy profillal kérdezte, úgy meg nem lehet. A homehoz kell egy új profil -
#174641 Homenak pont ez a lényege azaz egszere 2 profillal is tudsz egy időben játszani két különböző boxon. Úgy, hogy a játék csak egy profilra van megvásárolva! -
#174640 Nemtudom miből szűrted ezt le de NEM működik! 1 profil CSAK 1 xbox one gépen lehet aktív. Ahogy egy másik boxon belépsz az előzőt kijelentkezteti! -
#174639 Köszönöm a válaszokat!Akkor működik a dolog:) -
#174638 Állítólag dobják a One megjelenést és csak 2022ben jön a Halo Infinite.. -
#174637 Pontosan úgy van.
Lenne akkor is értelme ha nem tudnátok egyidőben mint Steam családi.
De a 2 konzolon a megosztásnál lehet. -
#174636 Egyidőben Xbox 360-on és One -on lehet bejelentkezve lenni.
Két one-on nem tudsz egyszerre bejelentkezve lenni.
You can only sign in to one Xbox One console, or one Xbox 360 console, at a time. If you try to sign in on a second Xbox One or Xbox 360 console, you'll be automatically signed out from the first console.
Home-nál nekem úgy rémlik, hogy független a játéktól. Simán játszhattok egyszerre ugyan azzal a játékkal. Ha nem így lenne akkor semmi értelme nem lenne a home-olásnak. -
#174635 Szerintem egy időben még home-al sem lehet játszani ugyanazt a játékot. De aki már használta a home funkciót elmondja ha nem így van.. -
#174634 Két külön gépen ugyanazzal a profillal egy időben be lehet jelentkezve lenni és így megosztani a másikkal az általam vásárolt játékot és játszani egymással? -
#174633 Nekem ez a játék kell! Remélem, mielőbb jönni fog Xbox-ra is, és remélem, hogy X1X-re is jön. Én ebbe szerintem több száz órát fogok beletenni.
De ha csak XSX-re lesz, akkor képes leszek csak e játék miatt megvenni a konzolt! :( -
#174632 Remélem jön XSX release-re, és akkor hirtelen majd nemtudok dönteni, hogy ezt, vagy a CP2077-et nyomjam...
Most bezzeg uborkaszezon van :( -
TomStorm #174631 Amúgy ha ezt belövik legalább fix30-ra XSX-re akkor nézek megint egy nagyot.
Bár ezek után ahogy ez jött,robbantott,el is tudnám már képzelni hogy meglesz az:) -
TomStorm #174630 Úgyhogy várjátok csak nyugodtan konzolra,senki nem fog csalódni benne -
TomStorm #174629 Na élménybeszámoló MS Flight Sim-ről így 40 óra után(ami tutorial-al zajlott:)
Csodálatos az egész!Olyan a látvány világa amilyet még sose láttam.Az egész föld bejárható úgy ahogy ígérték.
Ez a részletesség a real time időjárás,forgalom valami elképesztő!
Szimulációs része is 10/10!
Sugárzik belőle az igényesség.Tegnap órákat köröztem házam felett kinéztem valós időben és ugyanaz volt az időjárás,felhősödés azt hittem mindjárt besírok:D
Microsoft bakker áldásom rátok!!:)
A repülők meg benne ülni és vezetni ezeket a hatalmas szép dögöket vagy a magángépeket vagy a cessnákat kegyetlen.
Mindegy hol repülök,Alaska felett,nagyvárosok,dzsungelek óceánok teljesen mindegy mert minden úgy ki van dolgozva hogy nem térek magamhoz -
#174628 Feltárult a világ előtt az Xbox Series X -
#174627 Fent is vannak az akciók...és ilyenkor üres minden török gift cardos store -
#174626 Aki tud török storeból vásárolni és szívesen segítene jelezze....
-
#174625 Na majd erről bővebben privátban:)
Köszi! -
TomStorm #174624 Boeing 787 Dreamliner hogy néz már ki te jó ég:O
MS nem is engedi megmutatni senkinek megjelenés napjáig:)
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2020.08.13. 19:08:35 -
TomStorm #174623 Hát aminek már a menüje így néz ki!:D
-
#174622 Lehet itthon játszani...Én is vettem már US játékot digitálisan és tudtam használni a magyar fiókomba. Digitálisnál csak annyi hogy az xbox mobil appban át kell állítani a régiót US-re és ott aktiválni majd a boxon a magyar accounton ott lesz. -
#174621 Bocs a láma kérdésért,de ha egy játéknál a régióhoz UK vagy US van írva azzal lehet itthon játszani vagy csak régiófüggetlennel? -
#174620 Picit jobban utánaolvastam a Flight Simulatornak. (itt)
Hát...
ez mögött olyan tech stack van, hogy ehhez képest minden más szimulátor játék egy egyszerű bohóckodásnak tűnik.
Réteg játék, tudom..
De biztos vagyok benne, hogyha ez kijön akkor ez vízválasztó lesz a szimulátorok világában. -
TomStorm #174619 Riválisa esetleg de Top10 végén ha jegyzi MS a Sony-t meg Nintendót:) -
TomStorm #174618 MS Flight sim biztos hogy jön launchra.Viszont One-ra már nem biztos.
Amúgy 1 hét múlva tudok majd kis beszámolót írni róla:)