-
GRAT!!!
Ennyi!
PONT MOST EBBEN a szent pillanatban írtam a FB csoportba egy HSZT ezzel kapcsolatba! Beír egy PS 4 pro tulaj, hogy akar X et venni Tehát X et! Erre a sok S meg sima tulaj írja, hogy az felesleges!
Beírtam, hogy
" Nem is értem mit gondolkodsz?Xbox One - 1.31 teraflops Xbox One S - 1.4!!!! Elmondásod szerint van most PlayStation 4 Pro - 4.2 teraflops AZ Xbox One X - 6.0 teraflops tehát, ha bármi mást veszel mint az X akkor az csúnyán visszalépés lesz!!! Aminek egyenes következménye a csalódás! Tehát ha megvan rá az elhatározás meg a pénz akkor CSAK X! AZ X MINDENNÉL JOBB EZ TÉNY!!! AKI BÁR MI MÁST MOND AZ MASZATOL!!!!
4
Kezelés
Tetszik · Válasz · 8 perce
Jött a válasz!!!!
"Azért ez árnyalt válasz. Nem lehet olyat mondani, hogy csalódás lenne a másik platform legyen az bármelyik is...
ilyen reklám szövegek. hogy x tera flops meg ilyenek , teljesen felesleges.., mivel attól te nem fogod "jobbnak" látni. S lehet másnak más a véleménye, szintén nem lehet / illik mondani, hogy "maszatol", hozzáteszem, nekem sima One-om van.
SIMA ONE SIMA!!!!! FOGALMA NINCS!!!!! SOHA NEM IS LÁTHATTA A KÜLÖNBSÉGET!!!! DE TUDJA!!!!!!!
ÉN
"Olvastad amit írt? NEKI PS 4 PRO van MOST!!! Tehát nem a Platform váltáson agyal hanem akar X et azaz MS konzolt! OTT meg nincs mit agyalni reklám szöveg ide vagy oda AZ X a legjobb választás! Ha sima ONE-d van MI alapján mondod, hogy ugyan az vagy, hogy nincs különbség!? NEKEM MINDEN fajta xbox volt ELSŐ naptól, ahogy kapni lehetett!( az első Olasz import, mert ugye nem lehetett itthon hivatalosan kapni, de így is volt első nap) Tehát van össze hasonlítási alapom. Jelenleg az X egy LG 55 B7V OLEDEN fut.. előtte sima 4k n ment plusz van itthon egy lg 49 le seria is ami csak FULL hd. Mindig mindenen mindent kipróbálok( mert érdekel) És nyugodt szívvel mondom minden konzol más és más minden kijelzőn. De vitán felüli, hogy az X mindenhol jobb! Ez nem nézés kérdése!"
És most jó páran igazat adnak nekem, de még mindig köti az ebet a karóhoz
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.07.03. 19:27:09