176622
banner
  • davidka003
    Egész héten ennyi volt mindenhol. Kb alig kapni már.

Az mondjuk jó, hogy digitálisan jár hozzá a Cyberpunk 2077.

Az más kérdés, hogy ha az Xbox Series X lesz mondjuk 200k akkor érdemes inkább azt venni, mint most ezt. Oké 100 ezerrel több viszont vagy 5 évig nem lesz gond a játékokkal.
  • darkSectorxxx #174496
    Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited konzol 180k helyett most 99k!!!!!!!!!

• lwb
    Oké, azokat a játékokat veszem meg 3 platformra, ahol támogatni akarom a gyártót, mert valami kivételesen kurva jót csinált. Pl. a CDPR-t a W3-mal. Ha lenne switchem, oda is megvenném, mert megérdemelnek minden fillért. A régi Bioware is megérdemelte a pénzt a régi ME-ekért. Ahogy az Obisidian is megérdemli a PoE 2 Deadfire-ért. Meg is vettem konzolra is, pedig sose fogom végigjátszani ott, de megérdemlik a pénzt.
    Ahol nem vagyok biztos a minőségben ott warezolok vagy refundolok, mint legutóbb a Doom Eternalnál. Itt sem a pénzről van elsősorban szó. A vásárló a pénztárcájával szavaz.
  • grebber
    Igen valóban az a legköltséghatékonyabb megoldás hogy 1 játékot 3 platformra vesz az ember nyilván
    Jó hát kinek mi a költséghatékony én ezért játszom pc-n oda amit beszerzek ingyen van a bundlek miatt.. xboxra is azért jöttem mert itt meg csak 300ft /hó és még 2 db xbox 360 játékot is adnak örökbe mellé
  • lwb
    Már máshol leírtam: van amit jobb konzolon játszani. Mást meg jobb pc-n. Ez a pénzen sírás meg akkora kurva nagy mellé. Szinte minden többe kerül az életben, mint egy 100-200 ezres konzol 7 évente (!!!).
  • grebber
    Ilyen embert se láttam még. Van pc-je és vesz mellé konzolt és ott tolja azt ami van pc-re.... Mondjuk elbaszni a pénzt is így el lehet .
  • lwb
    Részben mutliplatformra is, igen. Pl. Witcher 3-at először PS4-en toltam ki (alap, nem pro, akkor még nem volt pro), aztán megvettem és végigvittem a másik két platformon is. Aztán mégegyszer pro-n és x-en, meg mégegyszer most pc-n az új 21:9-es monitoromon.

Mivel játszok? A jó játékokkal. Ami nekem tetszik. A legtöbb újat kipróbálom, ha valami megfog benne, de a többséget nem viszem végig, mert megunom. Inkább nekiszaladok mégegyszer egy réginek. Most boxon pl. a Fallout 4-et és a Skyrim SE-t vittem végig. Mindkettőt lemoddoltam úgy, hogy 60-hoz közeli fps-sel menjen xbox 1 x-en (lehetséges) és így egész élvezhető. De pl. miután befejezem itt ezt a kommentet, meg a másik topicban a kumitét a TLOU2-vel kapcsolatban, megyek és újrakezdem a ME trilógiát boxon. Pedig megvan pc-n is és ezerszer végigvittem. De nyolcadszor végigmenni valamin, ami jó, nekem jobb, mint egyszer valamin, ami mehh. Lehet, én vagyok a fura.
  • grebber
    Akkor mi a lószarral játszol ps4-en ha kb a legjobbakkal sem? Tényleg érdekel... Mert ha az über eklxuzivokkal nem akkor multiplatformra vettél konzolt ? Na az a meh
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.06.12. 19:06:26
  • lwb
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

1. Nekem nagy kedvencem, pedig elég szar amúgy a játék. Nekem bejött valamiért.
    2. meh
    3. meh
    4. meh
    5. A 2018-as? Hááát ... Nekem nem jött be.
    6. meh
    7. Nem ismerem.
    8. Négyes alá.
    9. Dettó.
    10. Nem ismerem.
    11. Szuper
    12. A legjobb
    13. Szuper
    14. Szuper
    15. Nekem tetszett.
    16. Kurva jó. Nagyon ajánlom.
    17. meh
    18. meh
    19. Nem próbáltam.
    20. Nagyon jó
    21. Nem az én műfajom
    22. Nem jött be
    23. Elég szar a frame rate is egyébként. Nekem a souls játékokból a demon's souls elég volt. Megvan, pár órám van benne, sose viszem végig.
    24. Nem ismerem
    25. Nem jött be, a többi yakuzát nem is próbáltam.
    26. Nem próbáltam
    27. Ezt sem

29. Hát előtte igyál valamit, mert a Kojima játékok, főleg ezek, nagyon pihent agyar kívánnak.
    30. Nem próbáltam
    31. Ezt igen, oké volt. Semmi extra.
    32. Ez is oké volt.
    33. Nem próbáltam
    34. Ezt sem
  • grebber
    Minden ember más. Uncharted 1-2-3-at ingyen osztásból behuztam ps-re. Fiókom van ,egyszer majd valamikor gépem is lesz hozzá
    Egyébként ez itt kurva off ,de engem ps-en ezek érdekelnek, persze a lenti nagy mókamester megmondta ízléstelen vagyok:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    1.The Order: 1886
    2. Days Gone
    3. Driveclub (Bárcsak a lemezes ps4 cuccokat is lehetne használni ps5-ön mert ezt leszedték a storeból)
    4. God of War III Remastered
    5. God of War
    5. Gran Turismo Sport
    6. Killzone Shadow Fall
    7. Hidden Agenda
    8. Infamous First Light
    9. Infamous Second Son
    10. Judgment
    11. Uncharted 1 (megvan)
    12. Uncharted 2 (megvan)
    13. Uncharted 3 (megvan)
    14. Uncharted 4
    15. Uncharted Lost Legacy
    16. Until Dawn
    17. Knack
    18. Knack 2
    19. The Last Guardian
    20. The Last of Us Remastered
    21. Shadow of the Colossus
    22. Spider Man
    23. Bloodborne (bár ez dark souls jellegű ezért sanszos hogy 10 méterig jutnék mint azokban)
    24. Concrete Genie
    25. Yakuza 3
    26. Yakuza 4
    27. Yakuza 6: The Song of Life

Utolsó 3-at nem biztos ,mert van rá esély hogy ezek is jönnek majd pc-re

29. Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
    30. Resistance 1
    31. Resistance 2
    32. Resistance 3
    33. MotorStorm: Apocalypse
    34. MotorStorm: Pacific Rift

Ezeket pedig nem tudom benne vannak-e a psnowba, mert ps5-ön máshogy tuti nem lehet majd tolni. De ha benne vannak akkor pc is jó hozzájuk. De ez a szottyadt Sony nem képes kiterjeszteni hazánkra

Most ez a lista bővült:

28. Returnal
    29. Ghost of Thusima
    30. The Last of Us 2
    31. Horizon: Forbidden West
    32. Gran Turismo 7
    33. Ratchet and Clank: Rift Apart

Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.06.12. 18:51:46
  • lwb
    Nekem a PS3-at annak idején az Unchartedek (akkor még kettő volt csak, a második épp kijött), David Cage játékai (akkor még PS exkluzív Heavy Rain) és a Demon's Souls adta el (ez még jóval a Dark Souls és világhisztéria előtt volt). És nem bántam meg. Nekem enm kell 50 exkluzív, hogy egy platformot megvegyek. Wtf? 50? Összesen nem jött ki 50 jó játék az egész mostani generációban. De pl. egy Uncharted 4 nekem megérte már önmagában a PS4-et.
  • Voyager5
    Én jelenleg abban szinte biztos vagyok, hogy XSX-et day1 veszem.
    A PS5-nél meg kivárok, hogy villantanak-e olyat ami miatt kelleni fog nekem.

Time will tell.
  • Kongy
    Játék van rá, más kérdés, hogy ha egyik sem érdekel és nincs ízlésed, az nem a PS meg a Sony hibája.
  • grebber
    Vennék pst ha lenne rá játék...

PS3-4 érából összesen 27 game érdekel. Annyiért nekem nem éri meg a gép. Majd ha ez a szám 50 fölé megy elkezdek agyalni... De ha így haladnak ez a szám kb a ps6nál lesz meg kb
  • Voyager5
    Persze, nem tesz jót, de annyival más az MS stratégiája, hogy kb kiszámítható, hogy mi fog történni. (De persze ne legyen igazam)

Teljesítményben szerintem nem lesz számottevő különbség a 2 gép között, az egyik majd egy nüansszal jobb lesz mint a másik azt kész :)

Az a réteg aki nemtudja eldönteni, hogy melyiket vegye (feltéve ha csak az egyiket akarja) és csak a cross platform címek érdeklik, nos náluk szerintem abszolút apró dolgokon fog múlni a vásárlás.
    Kb ilyeneken, hogy: "Szebb a PS5", "Jobb a Box kontroller", "Haveroknak PS van", "Utálom az MS-t", "Utálom a Sonyt" .. stb stb.
  • lwb
    Remélem nem. Nem tesz jót a versenynek, ha az egyik szereplő ennyire dominál. Látjuk ezt a videokarik meg a procik piacán pc-n. Én azért még egy teljesítmény összemérésre kíváncsi leszek, mert az lesz egy elég fontos szempont majd a 3rd party játékoknál.
  • Voyager5
    Kb végigunatkoztam az egész showt :)
    Konkrétan egyik játék sem érdekel, ha ezzel a show-al akarták eladni a konzolt, akkor engem nem vettek meg.
    Hozzáteszem, hogy az MS 3rd party shownál detto ez volt az érzésem, de itt még hátravan ugye egy saját cuccos show.
    Borítékolom amúgy, hogy ott sem lesz semmi számomra lényeges bemutatva.

Maga a gép jól néz ki, fektetve szerintem eléggé bénán fest, de a kinézet nálam kb semmit nem jelent, a működés már annál inkább. Legyen csendes, végezze a dolgát, ne fagyjon ki stb.

Azt gondolom, hogy elkell telnie minimum 1 évnek (de inkább 2), hogy elkezdjék a játékok kihasználni rendesen a HW-t.
    Szerintem ezt a generációt is úgymond megnyeri a PS, ha az eladásokat stb nézzük, szóval a PS fanbojok majd hangot adhatnak minden létező fórumon, hogy mekkora szar az MS :)
  • lwb
    Le vagy maradva. Ma már sokan megveszik mindkét konzolt nyugaton, nincs az, ami a 90-es években volt, hogy vagy Sega vagy Nintendo. Én is megveszem majd mindkettőt,mint az előző két generációban is.
  • grebber
    Teljesen lényegtelen mit csinálnak. Ugyis bármit adnak ki az ellentáborból az jön ugyis hogy nem exklúziv mert jön minden pcre.. Ez a ps4es emberkéken egyébként a kutyát nem érdeklik.. Szóval no exklúziv már bukás

Msnak meg kell a pc, mert láthatjuk steamen is elég szépen fogynak a játékaik
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.06.12. 08:18:22
  • lwb
    Azért a Resi 8, az jó lesz. Persze, multiplatform, de akkor sem a MS mutatta be, hanem a Sony. Álleejtést én már nem várok egy jó ideje, ezek a generáció-váltások nem akkora ugrások, viszont ez egy rendes új generáció bejelentős műsor volt végre. Új játékokkal és a konzolt is megmutatták, hogy fog kinézni. Szép lesz.

Nyilván jelentős eltérés a két gép között nem lesz, már csak a multiplat játékok miatt sem. Éppen ezért fontos a benyomás és a Sony ebben most lépett egy nagyot előre. A MS-nak valamit csinálnia kell, ha nem akar megint lemaradni. Az ő "gameplay reveal" showjuk egy vicc volt. Drukkolok nekik, főleg mert a game pass a világ legjobb dolga, de itt most nagyon csinálniuk kell valamit.
  • grebber
    Én nem láttam semmi extrát kb a 60%-a a bemutatónak multiplatform cím volt. Rohadt aok a kis indie és volt pár db folytatás semmi álleejtős game nem volt
  • lwb
    Hát, fel lett adva picit a lecke a MS-nak. Valamit most nagyon kell virítaniuk, ha nem akarnak ebben a genben is lemaradni majd. Most kell nagyon észnél lenni és nem elcseszni.
  • grebber
    Inside Xbox Series X Optimized: Dirt 5
  • grebber
    Xbox Game Pass [2020] - Íme a júniusi lista

• grebber
    Watch Dogs 2 kaphatna valamit mert One Xen valami ocsmány volt.
  • Voyager5
    Xbox Series X: The Most Powerful and Compatible Next-Gen Console with Thousands of Games at Launch

Bizonyos BC játékokat felpimpelnek 60 vagy akár 120 FPS-re, és akár kaphatnak auto HDR supportot is, ezenkívül a quick resume is működhet majd a BC játékoknál.
  • farferi
    Köszi szépen.
  • grebber
    Egyre katasztrofálisabbak ezek :(

• Voyager5
    Most akartam linkelni :D
  • grebber
    No Man's Sky Coming To Xbox Game Pass And Windows PC In June
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.05.26. 15:29:40
  • grebber
    Xbox Series X előrendelői oldal kész (US,még dátum és ár nélkül)
  • toza #174466
    elvileg ez is mukodhet. olcsobb.. mindent visz aztirjak...

• lwb
    Ultimate pass csak MS fiókhoz csatolva lehet tudtommal. Meg kéne nézned, hogy mikor és melyik fiókkal regisztráltál ultimate passra. Ezt meg tudod tenni úgy, hogy belépsz a microsoft oldalán és megnézed az előfizetéseidet. Aztán meg arra a MS fiókra átjelentkezni windowsban, amelyikre az előfizetésed van (gépház - fiókok).
  • farferi
    Kösz...és azt hogy kell?Mert én is ilyesmire gondoltam, keresgéltem kicsit de nem találtam.

Utoljára szerkesztette: farferi, 2020.05.23. 12:20:11
  • toza #174463
    csatoljad hozza a pc det a fiokhoz szepen
  • Botond #174462
    Azzal az MS fiókkal vagy belépve amin az ultimate van? Mert így elsőre más tippem nincs.
  • farferi
    Nem pont xbox de talán segíthettek.Van xbox ultimatem de sose használtam, ezer éves a pc-m.. A plebby quest nevú játékot most kiadták és talán menne, le akartam tölteni.De a telepítésre kattintva azt írja, hogy nincsenek megfelelő eszközök hozzácsatolva a microsoft fiokomhoz..Mit kellene csinálnom?
  • toza #174460
    60 euro.. kell pc -laptop...

cronus max ,titan one

egyszerubb ha eladod g25 es veszel hasznalt g920 at inkabb..

150 + dolcsi..

vagy 15 dollar - eger bill usb atalakitoval is gomb beallitas baszakodas utan majdnem mukodik rendesen.

vagy 90 dollar cross hair mouse keyboard g25 g27 -

Utoljára szerkesztette: toza, 2020.05.22. 00:45:08
  • ÁjjLe BoBBi
    Sziasztok! Sajnos, meglehetosen tapasztalatlan vagyok a temaban, ket napja probalok infot gyujteni, de csak bizonytalanabb lettem, xbox one s es szeretett logitech g25om kozott szeretnek mikodo kapcsolatot. Adapterek, converterek, kell pc, nem kell pc... magyarba nem is nagyon talaltam, usabol es kinabol ebayen lehet rendelni tobbfelet is, ~100dolcsi koruli arakon...elvesztem!mutassatok utat please :c
  • grebber
    Akit érdekel nézegesse: Nekem az előző hónapban vett után most ismét engedte a 300ft-os game pass ultimate-et megvenni