Az marha jo hogy konnyu, de: kicsik a ravaszok, zavarnak (a flippeket konnyebben elerem mint az XBOX-on, de a ravasz olyan kis csusz-fasz), De a legjobban a gombak gazak! Oke, van pereme, de domboru a kozepe (xbox homoru!!!), lecsuszik az ujjam rola, kurva zavaro!
Van hangszoro benne (szart sem er), de tenyleg ugyis fejhallgatozom, a tapipad sem ad hozza az elmenyhez. Az akksit az tudjuk milyen, BAR (!) meg nem merult le, szoval ha egy napot kibir, akkor azt mondom oke. A D-pad tenyleg marha jo.
Oke, meg fogom szokni biztos. Anno 2002-ben elegge hihetetlen volt hogy meg birom szokni az eger/bill utan a kontrollert es sikerult! Akkor imadtam a HALO-t, es PC-n mar szarra jatszottam. Namost a SILENT CARTHOGRAPHER nevu palyan egyszeruen nem birtam a gepbol kimenni, normal fokozaton, szarra lottek a Covenantok (PC-n hulyere nyomtam a demot is, itt). Ma mar nem mennek vissza PC-re, imadom a kontrollert. Gondolkodtam valami XBOX szeru PS kontrolleren is, de inkabb megszokom. Ez attol PS, hogy ilyen a kontroller. :) Utoljára szerkesztette: Zozo76, 2018.03.09. 07:34:40