Mert évek óta használok internetet és tudom hogy nem mindig műkszik, évek óta használok weboldalakat és tudom hogy nem mindig működnek, valamint évek óta hordozgattam konzolt olyan helyre is, ahol nincs internet meg ilyenek.
Azt is tapasztalat alapján tudom, hogy a pendrive az nem maradi eszköz, folyton fejlődik, milliószor gyorsabb. Mikor van vagy 100 kép meg 10 videó weboldalazzatok, hajrá.
Én meg 2 gombnyomással pendrive, utána meg oda viszem, dugom ahová akarom.
Van nekem is windows xbox accountom ps-en is. Töltögettem én is a Geras of War képeket. Ja 30 képet 30x felküldeni, aztán vagy látta a win vagy nem és 30x letölteni, ezt a ps4en is utalom.
Nem viccből vettem külön 3.0ás pendrive-ot.
Elmegyek egy haverhoz egy videót nyomok kis internettel, az lehet akár 1 ora is feltölteni. Így meg sokat mondok a 60másodperccel.
Ezt a webfaszságot használhatnám ps-en is.
Most azért használom mert néha nem számít az idő vagy egyszerűség. De van használva bőven. Képeket van hogy 50esével másolgatom sokszor.
Lehet másnak azért nem hiányzik, mert nem használja ilyen kapacitás mellett. Akkor elhiszem hogy ez szokatlannak tűnhet mint igény. :) Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.07. 14:51:49