176622
-
farferi #174097 Indie:szar?.Jaj de jó ötlet, ohhh, érdekes..játszol vele, nem.Bocs.
-
#174096 ID@Xbox Game Pass Stream jövő héten kedden, azaz március 26-án 17:00-kor
Olyan indie alkotások kerülnek bemutatásra, amelyek jönnek a Game Pass-ba ill. amelyek közül pár látható volt a legutóbbi E3-on. -
farferi #174095 Vampyr..nyami:D..bearanyoztad a napom. -
#174094 -
#174093 PC-n nem kell live, ez a vicc az egészben és tudtommal igen, van egy kapcsoló benne, amivel kereséskor állíthatod hogy 2 platformon akarsz összedobni magad vagy csak a sajátodban.... Forza Horizon 3-ban is. -
#174092 Van 3 ismerős akik rendelkeznek Gears of War 4-el (xboxuk van) és van live előfizetés is. Ha én pcről szeretnék velük coopzni az lehetséges valahogy? (Pcn ugye nincs liveom..)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.03.15. 12:05:56 -
#174091 Project xCloud public trial idén várható
-
#174090 Inside Xbox - Meglepetésekre és új bejelentésekre is számíthatunk -
#174089 Crackdown 2 is coming to Xbox One Backward Compatibility today and will be available for free -
#174088 Eléggé
-
farferi #174087 fallout..biztos?
-
#174086 Xbox Game Pass Március:
Just Cause 4
Fallout 4
Lego Batman 2
F1 2018 -
#174085 "Minden előzetes információ nélkül a Just Cause 4 bekerült a GamePass-ba" -
#174084 Na úgy néz ki ennyi is volt ez a revolutos argentinos kicsapongás. Phen tömegek írják, hogy már semmit nem tudnak vásárolni. Próbálták a brazil storet is onnan se.. Szóval. Elvileg ms lelőtte a dolgot.. -
#174083 Szerintem a MS nem azért épít és fejleszt gőzerővel a BC-re hogy simán lelője főleg hogy folyamatosan jönnek a visszafelékomp. gémek. Ettől én nem félnék hogy megszűnnek az xbox 360-as játékok..féljen a Sony ha nem lép valami ő is ezügyben. De jó is volna pedig ps5-ön a ps3 klasszikusokkal játszani. -
#174082 még nem hivatalos, de jön az új konzol, az már 2 generáció plusz... ha megnézed a deals with goldban is szinte alig van már 360 ajánlat hétről-hétre, csak a one-os akciókat nyomatják, arra terelnek mindenkit tudat alatt is.
ez csak azért szomorú, mert annyi, de annyi jó játék van 360-ra, hogy iszonyat! és hatalmas még a mai napig a játékos tábor.
majd E3 után talán többet fogunk tudni. Nem hinném, hogy a show hangulatát ilyennel akarják lerombolni? -
#174081 "az argentin vásárlásaid" Nincsen helyes információ. Nincs revolut kártyám, neten amerre járók és olvasom hány ember szopta be vele mert nem müködik kb zsákbamacska olyanba meg nem ugrok bele. -
#174080 semmit se birtokolsz, lévén digit példány.... de örülök, ha mindezek ellenére "megnyugodtál" attól, hogy kevesebb pénz van a számládon :D -
#174079 mondta valaki, hogy lelövik a 360 alól a lájvot? ;)
szerintem egyelőre nem fenyeget ez a veszély... majdegyszer biztos lelövik, persze :( -
#174078 sőt, a lemezek kölcsönadása, adásvétele GYILKOSSÁG! emberek halnak meg az elmaradt bevételek miatt!!!!44
(jólvagy amugy? az argentin vásárlásaid miatt emberek ugranak ki irodaházak ablakából!!!!)
Utoljára szerkesztette: arty, 2019.03.05. 11:13:49 -
#174077 nem avult el, mert nincs helyette semmi :)
és továbbra is: 60 ezres gépnél ér valamit párezer ft költségcsökkentés, ennek 160 ezernél jelentősége ~0
és nehogymár egy 160 ezres konzolban ne legyen benne az optikai meghajtó ;)
az usb-re dugott hdd-s baszkódás is atomgáz.... (mert nincs hivatalos mód a hdd cseréjére) -
#174076 Nekem sajnos nem megy a Revolut modszer. Regota van Revolut kartyam (fizikai) amit kulfoldi utazasoknal hasznalok, hogy a valutakonverziot megusszam. Sajnos “we can’t process payment” hibat kapok, pedig kovettem a neten talalhato utasitasokat. Argentin cimet adtam meg stb. Biztos valami elszurtam, de mindegy is. -
TomStorm #174075 Anthem,Div2 jó vétel!Még ha nem is vonz az End-game akkor is bele lehet tenni 50-50 órát minimum(30-30 szint) és azt észre se veszed úgy elmegy.
Nem mellesleg Anthem még látványban is elég gazdag!:) -
#174074 Kuka, PS-ekkel mi lesz? multis játékokkal mi lesz? Ezért nem ölöm a pénzem ilyen online vásárlós játékokba.
Mennek idővel a darálóba. -
#174073 Inkább azt mondják már meg mi lesz azokkal a 360 játékokkal, amik nem visszakompatibilisek... Ki lehet-e szedni még achievementet ha lelövik a 360-at? -
#174072 Kongy + Jhonnyka.... hát ja a kb 5 éves offline állapot után kicsit felpezsdült az élet. -
#174071 én is félve nyitottam meg
de ja, nincs új a nap alatt -
#174070 Nézem 50 új üzenet, mondom wtf bejelentették az új xboxot? Ja nem, csak megy a szarfűrészelés as usual :D :D -
#174069 csá.
Bocs hogy nem kenem vágom ezeket a dolgokat, nálam nem mindenap kreálok új virtuális fizető platformot, de azért kösz az eddigi türelmet és helpet. Én kérek elnézést akkor.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.04. 09:34:48 -
#174068 Hát a régi-újat arra értem hogy nekem amibe beírtam nem argentín profil.
Ez tény, mondtam is hogy nem vágom ezeket.
És nem, nem úgy működik, mert ha én utalok bármilyen EDDIGI meglévő kártyámra vagy online fizetőeszközömre, soha nem volt megszabva hogy csak 10-20-30 stb egységeket utalhatok, ha én a bankarimra 2134 ft-ot küldtem eddig akkor 2134 ft ment át, nem kerek 3000 ha érted mire mondom a wallet-et, olyan mint a steam-ps-xbox wallet, hogy egységekben tudsz csak rátenni. -
#174067 Na by!!!
Majd valamikor benézek úgy cirka akkor talán ismét esetleg! -
#174066 Milyen régi meg milyen új meg milyen wallet!!! ez egy szimpla bankkártya és pont azt a metodust teszed mint az otp rendes fizikai kártya meg a virtuális közötti utalásnál....
nekem 15 perc volt az egész te meg lassan 2 órája csak szerencsétlenkedsz meg keresed az értelmetlenségeidet... közbe három ismerősöm már 10. ennyi infóval mint amit neked adtam megoldották!!!
A legnagyobb bajod neked pontosan ez hogy elképzelsz valamit és ahhoz ragaszkodva minden mást leszarsz...
-
#174065 Ja látom a Metro is.
De így oké, bakker de én azt hittem hogy úgy megy mint a paypal.... hogy magától vonogatja, vagy te küldhetsz amennyit éppen szeretnél.
De nem akkora ztragédia.
A felezést arra értem, hogy ha úgy veszi az ember akkor még olcsóbb minden. :) -
#174064 annyi 3 haverom most vette meg 5500 ér a metro nagy pakkot! De neked ez ahogy látom nagyon nem fog menni! -
#174063 figyú te megint azt se tudod miről beszélsz!
Szerintem engedd el !!!!!! -
#174062 Mi a tököm? Metro Exodus is 600, azaz 4300ft! -
#174061 Van egy régi profilom, magyar de ha az jó, akkor arra megveszem. :D -
#174060 Ja de akkor ez ilyen walletfeltöltős geciség, mondjuk a Sekiro csak 1800 dollár, ami 13.000ft. :)
:D ezt úgy lenne fasza ha felezős profilnak használni. :) -
#174059 szerinted??? hát egyértelmű hogy a revoluton kell lenni a pénznek az a KÁRTYÁD!!!! neked kell oda pénzt rendezni és tutira legyen annyi amennyit fizetni kell!!! És csinálj biztonság kedvéért egy argenti stor felületet is ahova már a revolute kártyát adod meg... Igen ezt a rendes profilodon is meg tudod tenni!
Nekem a saját eredeti 10 éves profilon szinte minden storeba van hozzárendelt kártyám címem ez mindig egy templom címe (isten is velem legyen :-) ) -
#174058 Fasza, közben megtaláltam beirtam a fizetési modot és nem engedi megvásárolni ezzel, azt írja használj másik fizetési módot? Vagy ti hol vásároltátok meg konzolon?
Megadtam a Revolut adataimat és a maygar rendes nevet, címet és azt írja nem kapott engedélyt fizetni, vagy magára a revolutra kell rátöltenem a játék árát vagy mi? mert ha ott fityeg rajta lóvé akkor ez hosszabbtávon nem tudom jó-e, a minimum a 10 euro amit egységenként rá lehet tenni ugye....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.04. 09:14:17