1. "Nem a 2 xbox között mert ott megy ment mindig is tökéletesen!!!!"
Ezt mire mondod?
Mi megy 2 xbox között?
mert ha a játékos játékának a nézése, nem arra gondoltam a kommemntemben, persze ez megy mind2 gépen.
Hanem:
Az, hogy a profiloddla belépve akár egy pc-ről távolról elérd a gépet, ezt tudtommal Xbox nem tudja.
PS-en ez a Remote play.
Xbox csak ezt tudja: Win store Xbox app és belépe van a Devices opció asszem, eszköz hozzáadása
2. Tévedsz. PS-en már KEZDETEK ÓTA nagyobb a szabadság, PONT ez a vicc, Xbox baszakodott régen hogy be kellett jelentkezni a profillal.
PS-en csak 1 Primary ON és szevasz.
Valóban Tinman beszélt valami tiltásról, amiről 100%-ig nem derült ki, hogy mivel kapcsolatos, tényleg ezért volt-e, stb stb.
Én 3-4 ÉVE használom és nemhogy engem nem tiltottak le, de nem is találkoztam emberrel haveri körben, fórumokat nézve, akik akár csak tiltásról beszéltek volna, elszenvedték volna.
Most hallottam először a Tinman esetét.
És 100%-osan nem tudni, hogy abann miért járt, vagy korlátozás, csak ő azt mondta használta a megosztást IS. IS...vagyis nem mondta se hibakód, sem support, hoyg ez A MEGOSZTÁS miatt. :)
PS4-en megosztásban SOHA nem volt kittel, soha amióta én a konzolt megvettem. Killzone után szinte azonnal használtam.
Bár loszart nem számít mert a hobbí-ra szánt pénzmennyiséget elköltöm én így is meg haver is, csak ugyanazért a kb évi 100-200k-ért sokkal több tartalmat kapok.
De egymagam is ennyit költenék amúgy játékra. persze ez mellékes nem tartozik a tárgyhoz. :)