-
Volt mind2, mostanában keveset használom, használtam. (mármint az előfizu)
Xbox X-en feltételezem hasonló a menü mint One-on.
Viszont nekem személy szerint a ps store-ja meg úgy összeségében jobban fekszik.
Letöltés szempontból nekem ugyanaz, sehol sem jön igazából maxon egy játék. Xbox-on is vártam már bőben, ps-en is, de nem vészes persze.
Multiban én mostanság nem emlékszem leállásra vagy problémákra, persze én nagyrészt multi beta-kat, ingyen hétvégéket szoktam kipróbálgatni.
Beszélgetés terén ha számít, ps-en valahogy könnyedebb minden. Média szempontból összemérhetetlen. Képlopás, videófelvétel, stream ps-en természetes egyszerű.
Xbox-on nehézkes.
Chat van már faszán weben is és mobilon is. Pár napja.
Van maygar support mindkettőre.
Nekem amúgy ps jobb mert van sima messenger része mobilon mint facebook-nál.
Nekem ez nagy segítség.
Árakban ps szerintem visz mindent.
Minőségben az X a legjobb.
Kontrollernél kényelmesebb talán a Xbox one kontroller. Ps nagyon kopik az analog.
De persze megoldható, van xbox one kialakítású kontroller hozzá.
Szerintem 1-2napos leállások max mostanában amik vannak, de nem mondanám hogy én vagy más sűrűn online játszó ismerősök panaszkodtak volna.
Most állítólag masnak nincs ilyen gond. Nálam lehet a net a routerm, valamitől a store furán viselkedik, újra kell inditani a gépet néha, de ez lehet az én netes cuccaim ütközései miatt van.
Megosztás megy ugyanúgy.
Felesbe vehetsz mindkét helyen.
Ps-en van remote és sharedplay lehetőség.
Xbox-on csak otthoni hálózatban stream.
Játékokban psn is kezd felcsatlakozni. Pláne most a Bloodborne-al. Ez egy nagyon durva ps plus játék.
Xbox-on is azért van mivel.
Szóval mulizás részlegesen, masok alapján állítom, ne vedd készpénznek, a többi viszon tapasztalat.
Weben egyformán mind2 stabilan jól megy...legalábbis eddig, amikor nézegettem, chat-eltem, vásárolgattam.
Most hirtelen ez jut eszembe. :)
De a konkrét hosszábbtávú multizásról valaki más jobban tud majd tanácsot adni, bár kevesen ugrálnak ide-oda multiban a 2 gép közt szerintem. Az egyik oldallal mindig kevesebb lesz a tapasztalat.
Xbox-on a gamepass ugyan nagyon jó.
Mondjuk PS-en van PSNow, de az stream.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.01. 07:43:49