176622
banner
  • grebber
    MS nem szokott Lunar Sale-t tartani?
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.02.05. 08:46:43
  • darkSectorxxx #173935
    Miért van az, hogy Sony meg Microsoft szedi a lóvét a PS Plus-ra meg a Gold-ra és ennek ellenére PC-n jön le minden sokkal gyorsabban, ha töltök valamit?
  • toza #173934
    xbox 1 re gondoltam 2001 bol..

xbox one hdd "klonozast" mar csinaltam tobbszor is ,koszonomszepen.

• darkSectorxxx #173933
    Jó fuck, nem tudtam hogy direkt ma baszák el a live-ot.
    Persze nem dőlők a kardomba ez miatt, de kiba jó hogy elkérnek a GOLD-ért 2 generáció óta egy vagyont ilyenkor meg szopik, na én az ilyenek miatt sem fogok fizetni a sügéreknek, mert felesleges. :)
  • TDC Geronimo
    Anthem demo már több, mint egy hete letölthető. Aki most akarja az így járt :P
  • darkSectorxxx #173931
    Szuper, a live nem megy, vagyis az Anthem demo-t nem is lehet letölteni. :D
    GG
  • darkSectorxxx #173930
    Ja azt régebben láttam, azt hittem játékok futásakor is javít valamit.
  • orichalcos
    Nem, de a töltési idő csökken elég látványosan.
  • darkSectorxxx #173928
    Lesz több fps a játékokban?
  • orichalcos
    Nem hülyeség, egy SSD-től mondhatni megtáltosodik a gép. És mivel nem garisak azok már, mehet belső vinyó helyére ezzel a metódussal.

https://youtu.be/wO-QanKRBew
  • grebber
    Satya Nadella emphasizes commitment to gaming in earnings calls, teases xCloud public trial

"PlayFab surpassed one billion player accounts this quarter, and xCloud will be in public trials later this year as we make progress on our ambition to build a world-class gaming platform spanning mobile, PC, and console."
  • grebber
    Inside Xbox - Alig 5 nap múlva jön az idei első adás

A szezont nyitó részben szerepet kap a Crackdown 3, a The Division 2, de többek között láthatunk Game Pass bejelentéseket és Mortal Kombat 11 karakter leleplezéseket is.
  • grebber
    XLive Monthly Active Users (millió)

Negyedéves bevételek a Gaming üzletágból (millió dollár)

Az elmúlt 4 év bevétele a Gaming üzletágból (millió dollár)

Az elmúlt évek bevétele az ünnepi (Holiday) időszakban (millió):
    2014: $3.70 billion
    2015: $3.60 billion
    2016: $3.62 billion
    2017: $3.92 billion
    2018: $4.23 billion
  • farferi
    Köszi...akkor ütöm a zombikat tovább a Decayban:D
  • grebber
    Februárban Xbox-ra érkező játékok:

01 Feb | Dragons: Dawn of New Riders
    01 Feb | Animal Super Squad
    01 Feb | 8-bit Hordes
    01 Feb | WarGroove
    05 Feb | Spike Volleyball
    06 Feb | Astroneer
    06 Feb | Salt and Sanctuary
    06 Feb | RIOT: Civil Unrest
    06 Feb | 39 Days To Mars
    07 Feb | Pumped BMX Pro
    07 Feb | Evoland Legendary Edition
    08 Feb | Away: Journey to the Unexpected
    08 Feb | Pipe Push Paradise
    08 Feb | Glass Masquerade
    08 Feb | Please, Don’t Touch Anything
    08 Feb | Monster Energy Supercross 2
    12 Feb | Hyper Jam
    12 Feb | Conarium
    14 Feb | A Fold Apart
    14 Feb | Degrees of Separation
    15 Feb | HackyZack
    15 Feb | Crackdown 3
    15 Feb | Jump Force
    15 Feb | Metro Exodus
    15 Feb | Far Cry: New Dawn
    22 Feb | Anthem
    22 Feb | Unexplored: Unlocked Edition
    26 Feb | The LEGO Movie 2
    26 Feb | Stellaris: Console Edition
    26 Feb | DiRT Rally 2.0
    26 Feb | 8-bit Invaders!
    26 Feb | Trials Rising
    28 Feb | Fimbul
  • toza #173921
    tanuljunk mar inkabb egyutt angolt..!

elso lecke..
    ver árjúfrom?
    vaszkoszt dasztommato bitte?

original xbox ba (2001) ssd hujeseg?
    Utoljára szerkesztette: toza, 2019.01.30. 12:00:37
  • rastaman
    én inkább azt sajnálom, hogy az AC: Revelations DLC-k valamiért nem lettek leakciózva, pedig az összes többi igen.
  • grebber
    Ej de szar lett a februàri gold felhozatal :(
    Egyedül az AC Rogue ami jó de az pcn megvan és ott magyar
  • arty
    stats for fun ;)

The Xbox 360 has had over 2,000 games released for the platform as of January 2018. This means that roughly 25% of the entire Xbox 360 library is now playable on Xbox One. Of these 538 backwards compatible titles, over half of them are Xbox Live Arcade games. MauroNL also calculated that 37% of the entire XBLA library is now backwards compatible.

Only 33 Original Xbox games are backwards compatible. This is only a sliver of the entire library, adding up to only 3% of the whole 1,047 games that make up Original Xbox library.

forrás
  • rastaman
    Vegyed! Abszolúte TOP játék!
  • grebber
    Argentinba most ~1500ft-ra jönne ki a Red Dead Redemption + Undead Nightmare
  • Kandurex
    Azt mondta, h ugyanolyan lesz jó lesz, mint az eddigiek.

Azok rosszak voltak.
  • rastaman
    nekem még mindig megvan, és ami nem BC azt azon tolom.

FEAR 2 multiplayer boosting
    és egyéb nyalánkságok :D
  • grebber
    Nagyot fog durranni a Microsoft idei E3-as show-ja
  • peti79
    Ez jó, ezt még nem láttam, nem próbáltam.:D De mindegy is, egyszer javíttattam, akkor azt mondták, bírja ameddig bírja. Ez volt 2 hónap. Utána ment a kukába. Lett helyette one. Sokat nem gondolkodtam rajta.:) Van FM6, 7. Meg TDU helyett FH széria. Mindezt csak az előző hozzászólásodra írtam, hogy én például bármikor újra tudnám kezdeni, attól függetlenül, hogy már 12 éves játék. (Atya isten hogy megy az idő!)
  • toza #173911
    vagy megfogpiszkalozod :D

vagy a kapacitorokat kell csak cserelni. kb 150 -300 huf.. 6 db van aszem..10 perc munka.. hajra

Utoljára szerkesztette: toza, 2019.01.27. 15:34:39
  • toza #173910
    kb 1300 ert megcsinaljak a 3 led ..(5000 huf googlezot boltban igazabol,de olcsobban is nyilvan van)vagy veszel masik 360 at 5000 huf ert mai vilagban mar :D

irjatok peticiokat a vissza komp ugyeben a kivan jatekokert..!
    vki biztos foglalkozik vele.
  • grebber
    Valaki végigjátszotta itt a ReCore-t?

Még az elején amikor a csávónak a lábához kell valamit kiásni... Már min 1 órája ások robotok jönnek elő amiket kinyírok...Már rohadtul untam ezért megnéztem YT-on. Ott ugyanúgy jöttek a robotok ,de miután a srác legyőzte a felrobbanása után ott volt lootként ami a küldihez kell... Nos a kérdésem kell valami speciális dolog vagy nem értem?? Már min 50-et kinyírtam ,de nekem nem dob semmit :(
  • peti79
    3 ledes lett, és már nem akartam új 360-at venni. Inkább One X. Ezért az egy játékért meg túlzás egy új 360. Egyébként mind a négy FH megvan, játszom is velük. De ha kompatibilis lenne a TDU, újrakezdeném.
  • toza #173907
    Test Drive Unlimited 1300 huf.
    egyebkent kidobtatok az xbox 360 conzoljaitokat
    miutan xbox one-t vettetek?!

mi tart vissza h leporold es ujrajatszad?! nemertem.

szoval olcso sztrimer gep Disc drive nelkul.. kiraly... not..

mi van ha beszar az internet vagy vki "offline " szeretne jatszani? satorozas kozben ,erdokozepen...?
    Utoljára szerkesztette: toza, 2019.01.27. 11:32:21
  • peti79
    Sajnos igazad lehet, én is azt gondolom, hogy ez hiú ábránd a részemről. Ezt inkább toza hozzászólására írtam, mert nekem ezek a játékok azok, amiket bármikor újra tudnék kezdeni. Nem számítana a 10+ év.
  • grebber
    Lehet rosszul okfejtek ,de korábbi forzákra én nem számítanék..nem véletlen veszik le a storeból őket és "terelnek" az újak megvétele felé.

TDU-knak viszont én is örülnék
  • peti79
    Egy Test Drive Unlimitedet simán újrajátszanék. Vagy egy Forza Motorsport 2, 3, 4-et.:)
  • toza #173903
    nem maradt ki...

"10 eves jatekokkal tolni -megint ,mivel mindent kijatszottunk megjeleneskor.."

aki nem jatszotta az nem kerdes h miert.de mindenki jatszotta es kesz...

odakint tovabbra is szepebb ido van ,mint sem h csak jatszak valamivel UJRA mert most olcso...

vicceltem..5 napja vettem meg swi pod reszert steamen... csodalatos...
  • darkSectorxxx #173902
    És kihagytad azt, hogy sok régi még élvezetesebb ma újrajátszva mint ma egy friss fős cím...

Pl egy Crash Bandicoot-nál újra gyerek lettem pár napra.
  • arty
    mert anno kimaradt
    mert most lett hozzá kedv
    mert most kapta a goldhoz
    mert most jutott eszébe, köszönhetően a bejelentésnek
    mert most fut végre jól, one-on
    mert most olcsó
    mert nincs hasonló új játék
    mert.... lassan RETRO :D
  • grebber
    Mert abszolút nem is létezhet olyan ember igaz aki 1 éve vett vagy most vesz xbox one-t és akar velük játszani ???
    És jó esetbe ezeket lemezesen ha van ismerös kb ingyen odaadja vagy 2000ft körül be lehet szerezni.. (csak mondtam egy árat mert néztem bár xbox 360 game-et ami megy one-on is ennyiért mennek)

• toza #173899
    elirta nyilvan...

egyebkent nem ertem miert jo 10 eves jatekokkal tolni -megint ,mivel mindent kijatszottunk megjeleneskor,-amikor csodaszep az ido odakint inkabb...
    Utoljára szerkesztette: toza, 2019.01.25. 21:03:05
  • grebber
    " a visszafele kompatibilitás meg azt jelenti hogy valami visszafele kompatibilis (mégdurvább), azaz elindul 360on "

Ha kioktatok akkor ne zavarodj bele mert amit leírtál egy baromság

A visszafelé kompatibilitás xbox esetében azt jelenti hogy a bejelentett játékok (amik xbox 360-asok) mennek ezentúl Xbox One (és X természetesen)

Tehát ha neki lemezen megvan xbox 360-ra bármelyik ilyen játék ,berakja az Xbox One-ba és szedi is a gép az xbox one-os verziót és tolhatja ezerrel
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.01.25. 20:45:59
  • farferi
    Hogy miért savaz mindenki mindenkit a topicban azt sosem fogom megérteni de biztos jó..a szövegértést ne magyarázd nekem légyszi, elég jól megy..grebber szokott írni gamepass bejelentésekről, ezért kérdeztem..persze te csak max a járókában nyomtad ezeket, nem értheted.Peace, de nagyon arrogáns volt a bejegyzésed.