Zozo76#172587
gyerekek, nem sirok, ha esetleg ez jott volna le. elromlott, ez van, barmi elromolhat, es mint eddig is, az ms peldas a javitas teren. de! miutan beszart, felturom a netet, es mit ad isten, tomegevel jonnek le ugyanezzel a hibaval a forumok. koppra pontosan ugyanez a hiba. lehet hogy magyarorszagon en tettem fel videot elosszor ezzel a hibaval, de messze nem az elso mar az enyem. a redditrol az jott le hogy az ms "toketlenkedik" a hibaval kapcsolatban. gondolom betamadtak mar egy paran a supportot miatta. emlekezzetek vissza a hires 3 ledes hibara: az ms sokaig tagadott, elbagatelizalta a hibat, na de amikor a gepek majd 30% kihullott, mar nem volt mit tennie. emlekszem, volt olyan itt az sg-n anno aki 4x kuldte vissza, csak a 4. alkalommal kapott uj gepet. akkor sem biztam benne, be is jott. ahogy beszart a fat, mar meg is vettem a slim 360-at. most kb 3 honapos a gep, nem is csak nalam jelentkezik a hiba (szo szerint tele van a net a E105-os hibaval), en ne haragudjatok, nem bizom benne. ahogy megjavitjak adom el a francba. lehet majd ujra veszek xox-et, DE (!) nem a mostani szeriakbol.
na de amugyis last of us 1/2, az utalt No Man's Sky, meg ez-az ugyis erdekelt volna. hat most legalabb elerheto lesz.