banner
  • Zozo76
    Tegnap ota nem kapcsoltam be, majd ebed utan meglatom elindul-e. Megcsinaltam a teljes formazast (reset console), ahogy az xbox.com irja, emiatt most a jatekok kulso vinyon vannak. De ahogy a reddit-en olvasom nagy a valoszinusege hogy hdd hiba. Valaki meg olyat is irt hogy o mar cselet par xox-ben vinyot, de azok is rendre meghaltak. Ugy irta hogy valahogy az elektronika nyirja ki. Most a heten nem kuldom vissza mert betegbe vagyok meg es azert elobb-utobb el tudom meg inditani, es akkor gond nelkul megy. Nem akarok gep nelkul maradni. Viszont nagyon elgondolkodtam hogy atmegyek ps4 pro-ra. Sajnos anno az elso 360-am (feher/fat) is 3 ledes lett, megcsinalta az ms, de kitalalhatjatok, utana ujra megdoglott. Akkor vettem egy slim-et, az ocsem ujra megcsinaltatta a gepet, hutes modot is kapott, majd eladtuk, de az uj tulajnal 2 het mulva ujra beszart. Szoval nem hiszek benne hogy jo lesz, mukodni fog, talan hdd csere lesz benne (ha az a baj tenyleg), de hogy tartos nem lesz az hetszentseg. Jovo heten visszakuldom, aztan majd meglatom. De mar 2x szivat meg az ms, kezdem unni. Plane egy 165000Ft-os gepnel...