banner
  • Harlekin
    Goldom 10 éve van.
    A game pass 2500 tehát, ha CSAk erre az egy játékra lebontom akkor is 8 HÓNAPIG játszhat vele valaki egy teljes játék áráért!!! És ugye nem egy játék van ott...

De megnyugtatásodra mondom már rég megvettem a játékot, hiszen ez sose volt kérdés hogy nekem kell !
    Tehát továbbra is marad, hogy ha valaki vesz egy kontrollert játszhat egy 20000 forintos játékkal és ha megtetszik neki megveheti...

"ergo a hibájukat te fizeted ki (ha akarod)"
    És boldogan kifizetem sőt remélem 2 év múlva jön egy újabb amit ha kell már ma előrendelek...És vagyunk még páran így!!!

"szeretnéd, ha minden jobban futna X-en.... :) persze logukus lenne, de... az van, amit írtam: azért a 16db eladott XOX-ért nem fognak órákat se tökölni a portolással/paraméterezéssel.... ;) (ha van erőd, nézegess DF videókat. hint: az erő nem minden, a játékfejlesztőnek is van beleszólása :( ;) )"

Rakj be párat! Majd utána lesz erőm berakni 10x annyit, ahol megcáfolom!!!

Nem tudom... Van itt olyan aki a storbol veszi, ráadásul a Magyarból a goldot, de ha igen akkor az meg is érdemli, hogy annyit fizet érte....Ehhez meg csak ennyit....