banner
  • GOTY
    Senki nem mondta, hogy a végét járja. Nyilván nem járja egy cég se a végét, ha 20 millióan vesznek a termékéből.

A Game Pass okos húzás, de azért valljuk be, hogy nagyrészt kacatokkal van tele. Az is jó húzás, hogy a first party címeket beteszik ebbe. A gond ott kezdődik, hogy gyakorlatilag nincs first party címük. Egy se.

Ott a szép és erős konzol, de a felhasználók nagy része úgy érzi, hogy teljesen felesleges megvenni, mert nincs miért. Multiplatform címet lenyomja PS4-en, sokkal nagyobb a közösség ott, mint X-en, minden haverja PS4-en tolja, stb.

Vannak, akik megengedhetik, hogy két konzolt is fenntartsanak, szerencsére ezzel én is így vagyok. Amióta az X-et megvettem, GP-os címeket próbáltam ki, meg EA Accesst, és ezen kívül a LiS-t toltam végig. Egyetlen más játékot sem.

Felmegyek a jatekaim.hu-ra, a legtöbb multiplatform cím PS4-en van, Xbox-ra néha halászni kell őket. El vagyok maradva a PS4-es címekben, VR-ról ne is beszéljünk, egy hónapja nem vettem elő, mert a lemaradásom pótoltam be.

Twitch-en streamelni se lehet azon a szaron rendesen, mert a HUD-ot pont rábassza a feliratra a képernyő aljára, nem képesek úgy elrejteni, mint a PS4-en.

Nem járják a végét, csak kevés argumentumot tudnak felmutatni a játékosbázisuk növelésére/megtartására.