banner
  • Harlekin
    Ezek az eladások meg az MS en kívül senkit nem kell, hogy érdekeljenek.... Miért kellene nekem azzal foglalkozni, hogy mekkora nyereséget könyvel majd el év végén! Sőt nekem és itt a NEKEM en van hangsúly!!! Csak kimondottan jó, ha fut a pénze után mivel próbálkozik mindig mindennel, hogy új userhez jusson és ez által kedvez nekem is...

Példa
    Tegnap vettem sea of thieves kontrollert és volt benne egy dlc valami cucc meg gold ,meg game pass! Ami ugye azért érdekes, mert egy majd megjelenő játékhoz kiadott eszközzel, konkrétan hozzá juttatnak a játék használatához!. Hiszen megjelenés napján bekerül a játék a game pass ba (ezt már most tudni lehet) és ugye egy masszív multis játékról beszélünk.... game pass+ gold minden adott plusz egy ajándék!
    Tehát engem mint felhasználót cseppet se érdekel mennyi és milyen gépet adnak el és a legtöbb felhasználót pontosan ugyan így nem érdekli....
    Van az a pár ember aki 5 éve temeti boxot meg ms-t! Minden MS mozdulásra jön, hogy na itt elásta magát, itt vége ennyi volt....és 5 éve nem úgy tűnik, hogy vége lenne hiszen kínt van a legerősebb konzol ami MS-é... És rendszerességgel jönnek a frissítések a játékokba az Enhanced X "faktorral" Pont úgy fest a helyzet mint aki a végét járná....