jah, elsőre, amíg nem tudták milyen :)) (tippre)
másodjára (one, kötelező kiegként) rühellte az emberek nagyrésze - igen, valszeg azért, mert 150k-t a hc adott ki a gépért, annak meg púp volt a hátára....
én is az utálkozók közt voltam, holott az már a 360as kinekt tesztemkor kiderült, hogy ígéretes a cucc (csak az akkori megvalósítás silány volt, még az akkor kiskölkömet is halálba frusztrálta, hogy lagos és nem jól "olvassa" a mozgását)
one mellé vettem is egyet, az érzékelés minőségével teljesen elégedett vagyok, ellenben ezúttal a játékkínálat nem nőtt fel a hardverhez... mondhatni, a címek érdeklődés hiányában elmaradtak :D (-> rosszul fogyó one, kevés potenciális kinekt/vevő)
ez utóbbiról az ms tehet, tök sztenderd náluk sajna az elmult években, hogy simán hátbaszúrják a vásárlóikat, dobják az eladott termék hosszú távú támogatását :( számok nélkül nehéz ítélkezni, de pl a sony vr is szarul indult, mára ellenben alakul a kontent... pedig a japók is feladhatták volna 1 év után ... (miközben a konzol mellett vr kiegből jóval kevesebb lett 1 év után, mint kinektből anno...)