XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Pontosan tudható, hogy engem pont nem érdekel senkinek a vélemény vagy bár milyen saját egyéni problémája... Főleg nem ezen a fórumon....<#kacsint>#kacsint>
Neked viszont így már biztosan van okod örömre, mert végre lesz így egy normális konzolod!Ha csak nem megint 2 hónapig porosodik majd...<#nevetes1>#nevetes1>
(18k jert kompletten kontrolerrel. 1500 ert kell rajta cserelni a power on off pcb boardot... )
megszunt a zavar az eroben. mindenki relaxoljon..
Utoljára szerkesztette: toza, 2018.09.11. 11:39:02
A jetski tulajdonos az akinek a kertben áll idényben a jet! Tehát ez ahogy te próbálod nem állja a helyét....
Nekem nem áll a kertben, mert hetente 3x minimum vízen van és ez mellett a boxom is megy esténként. Majd, ha 2 hónap múlva mint ahogy neked az elmondásod szerint porosodik, majd én biztosan eladom. Hogy ne csak tulajdonos legyek.....<#kacsint>#kacsint>
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.09.11. 11:32:38
gow is...
szoval maradt a forza... dekar...
aki dunaparton dzsetckizik az nem ge-mer mellesleg.
csak dzsetcki tulajdonos...egeszsegedre...
Utoljára szerkesztette: toza, 2018.09.11. 11:03:22
Én nagyon ritkán nyomom, de mikor is nyomnám hiszen 50 napom van PUBG ba!!! És mellékesen nagyon keveset játszok mostanában azzal is... Esténként max 1-2 órát!
OFF
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak Augusztusban 2 ps4 pro árát tankoltam a jetskibe meg a motorba... Végre megtaláltam a legjobb wakeboard deszkát és nem bírom megunni.... Igaz sajnos már nagyon nagyon érzem, hogy kezdek "öregedni" de inkább egész este kenegetem meg fájdalom csillapítózom magam mintsem ezekről lemondjak <#nevetes1>#nevetes1> Majd jönnek a szar idők és akkor lesz játékra lehetőségem.
Nem mellesleg meg itt van Totti esete...
Soha nem tudhatod, hogy felkelsz e reggel. Pontosan ezért én eddig is meg ez után is úgy élem az életem, hogy semmi de semmi ne maradjon ki még véletlen se ami számomra éppen abban a pillanatban fontos. És most a játék a legkevésbé fontos.
De remélem hamarosan jön az új XBOX és akkor megint egy nagyobb lendületet vesz ez a dolog is! :-D
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
miaz h gamer egyebkent is?!
fel eve,attol meg tetszhet a grafikaja...
És ezzel a grafikonnal mit is szeretnél mutatni? Nyereség osztalékot kapsz valahonnan az eladásokból???
Aki 2 konzolt tart azért, hogy porosodjon az nem gamer az csak konzol tulajdonos! Ráadásul, ha 2 hónapja porosodik mind a 2, hogy lehet, hogy tetszik a pókember garfikája!?<#taps>#taps>
(egyebkent van xo meg ps4 em is-hibassan -olcson vettem,megcsinaltam- kijatszani x luzivokat... porosodik mindketto fel eve...
azota csak aknakeresot tolom...grafika nem minden ha szar a jatekmenet meg a hangulata...)
am a mindenaron jatekmagyaritas 2018 ban akkor is vicces...
Amúgy, hogy tetszik a végleges verzió PUBG-ba? Ugyan úgy fut PS 4 en is mint a ps 4 pro--n?! ja tényleg igen pontosan úgy úgy fut!<#nevetes1>#nevetes1>
winner winner...
Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2018.09.09. 20:01:41
My streams: https://beam.pro/oriic
5$ credit, oktober végéig fel KELL használni!
J2Y9R-HYXK4-2GMGX-M3XD4-RGYFZ
usa accomra SE sikerült redeemelni... (talán vpn-ezni kéne?)
Utoljára szerkesztette: arty, 2018.09.09. 09:13:43
Forza.
ennyire nincs semmi xoxo ra ,h 12 eves jatek magyaritasarol megy a temazas...?
kiraj...
tessek nyelvet tanulni es kesz!
Utoljára szerkesztette: toza, 2018.09.09. 04:42:29
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
- gears judgement
- gears3
- gears2
de mivel one-od lesz, ezzel sokat nem érsz....
Forza.
ergo a visszakompatibilitáshoz le kellene generáltatni minden régiónak megfelelő imaget.... amire valszeg nincs kapacitása ms-nek (sokba kerül, minimális haszonnal - ne felejtsük el, h a lemezesek ezt "ingyen" kapják!)
nem szuper a megoldás, én se örülök neki, de a visszakompatibilitás az én szememben akkora eredmény/erény, hogy el tudok siklani a tény felett, hogy útközben 1-1 magyar felirat elveszik 😊
Forza.
Pont ezért kellettek nekem a lemezek, de valamiért valszeg eladtam, jórég volt már. 😄
Nem tudom mi hogy most ennyi évvel később, de a kodokat a Gears 4-hez amit kaptam hiába próbálnám is.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.08.28. 23:44:59
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
De ez is milyen már biztos nehéz lenne megoldani lenne 10 sec feltolni a szerverre a megfelelő régió nyelvei cuccait ha ugyis a digitet szedi a gép..
Next PC upgrade: 2022
Úgy emlékeztem még mintha meglett volna, elnézést.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Kölök nyomja a lemezest, ami magyar. One-on beteszed a lemezt és LESZEDI a netről a TELJES (angol!) játékot és az angol lesz. Sajna ilyenkor NEM a lemezes verzád pörög, az csak a licenszet adja, hogy játszhass vele (az angollal....)
Forza.
Ha magyar nyelvű lemezt teszel a konzolba, akkor magyar lesz....
Még akkoriban ezt konkrétan mondták.
Nekem lemezen is megvan minden meg digitális kóddal is.... Digi kóddla valóban angol, de lemezzel magyarnak kell lennie...használtan be kell szerezni őket azt ennyi.
namost ez egybevág a viva pinata lemezem esetével, ami magyar felira/szinkronos 360on, de a one-on csak angolul megy 😞
Forza.
A többibe biztos van ezek után? 😊
Azt tudom, hogy 360on magyar nyelvüek..
Next PC upgrade: 2022
egyedül az első részre nincs....
Illetve a Remaster-re sincs tudtommal.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.08.27. 14:34:30
Adversus solem ne loquitor
ezekszerint a 400ft-os live is 2 havi lehet?
(amugy tudom miről szól a pass, félek is tőle, hogy terjedni fog 😄 én még fontolgatom, h támogassam-e (400al, LOL), a kihulló játékok eléggé birizgálják az OCD-m 😄 )
Forza.
Nekem erre nem lett volna szükségem, csak súgtak, hogy 1 helyett 2 hónapot enged, és teszteltem....mükszik! 😊

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.08.25. 12:09:39
Teljes értkékű játékok! Végigjátszhatóak, multizhatsz!
Mindent!
Használt lemezes meg új lemezes piac ez miatt ment tönkre szinte.....
Még lista áron 3000-ért is nevetséges....ps-re is kéne ilyen.
AUTOMATA előfizetés megujítást kapcsold ki majd!!! mert utána 3. honapra vonna le pizt a rendszer.... neked kell kikapcsolni: Konzol menüben vagy webes felületen.
Októberben ha lejár akkor nem férsz hozzá a játékokhoz, míg nem fizetsz megint.
Mint a Gold előfizetés a multinak, ott a játék, fullon nyomhatod, fejlődhestz, de ha elfogy a gold nem vesztesz semmit, el....csak befizetsz ha akarsz még és onnan megy tovább.
Vagyis bérlet lényegében. Szó szerint.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.08.25. 12:07:27
mi az hogy "október végéig írják jóvá"?
amugy ha most belövöm a pass-t, később csak a triál nem lesz elérhető, vagy ezek a szuperakciók is elvesznek számomra?
Forza.
a moby accát viszont ahogy néztem nyomja mindenhol, pécé, pées, xbox ....
Forza.
Vagyis most 2 hó gamepass 400ft! 😄
Válaszoljátok meg a következő kérdést magatokban:
Harlekin játszana PS4-en?
Ennyi.
<#banplz>#banplz>
Adversus solem ne loquitor
ráadásul egyszer (kétszer?) béfrontoztam is a másik accoddal és akkor ez a harlekin nem volt ott.... na én ott már biztos voltam benne, hogy!
"100 x jobb dolgot tettem mint a boxozás.... "
WAT?!
hol van ilyenkor egy moderátor, aki kitiltja a 'csába ezt a duplareget????? 😉)
Forza.
És mi van ha Moby!?<#nevetes1>#nevetes1>
Tudod ebben az egészben az a vicces, hogy tényleg hiszi ezt.
Igaz csak itt a fórumon van minimum 2 ember akik mind a kettőnkell találkoztak már személyesen....( orichalcos, Macccy) És még többen beszéltek velünk egyszerre partyban, miközben játszottunk( PL Kongy)
Tényszerű, hogy iszonyat ügyes és tökéletes vagyok, de azért csak csak 2 kezem van és nehezen oldanám meg a 2 profilon egyszerre tökéletesen a játékot, miközben akár egyszerre 2 hangszínen ordibálok! <#nevetes1>#nevetes1>
De tudod a gyerekeknek is nagyon nagy csalódás mikor rájönnek, hogy a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jajj, ugyan mar Harlekin! Az ilyen FANATIKUS embereknek mint TE vagy marha nehez 2 xbox-ot meg 2 account-ot hasznalni. Engem nem baszol at, Harlekin! <#mf2>#mf2><#eplus2>#eplus2>
3 kor ma-holnap ismét lent leszek a Dunán, ha kételkednél ugorj le a Csepel Érd Duna szakaszra keress egy fehér kék sárga üléses Sea Doo GSX jetet na az leszek én...<#kacsint>#kacsint> De ha jobb a lelkednek akkor Moby és Harlekin egy és ugyan az!<#taps>#taps>