banner
  • Harlekin
    1 Ez rajtad kívül senkinek se a hibája, csak kimondottan a tiéd! Az hogy szűk kereszt metszetet fogadsz be!
    És, ha vissza fordítom a dolgot és csak a hőn áhított ex címek lennének, akkor meg még kevesebbet játszanál!?
    2 Akkor most mégis játszol eleget, ha azokat ezek szerint csak végig játszod!?Tehát szar, de annyira nem, hogy ne használd
    3 Nem, mert én nem állítok soha ilyet én minden játékot tudok a maga nemében kezelni...
    Viszont ebből is látszik, hogy a szelektálás van nálad, meg össze mosás! Mert egy resi 6-7 ami akár honnan nézem csak egy és ugyan az a játék széria az számodra más, mert az úgy érdekel, de egy cod meg bf ami világ életében totál más volt, más kiadó, más fejlesztő más és más az meg egy és ugyan az....
    4 Ja értem tehát akkor a forza 1-2 ami SZINTÉN EX játék volt anno az még nem mérvadó, csak a 3 után lett mérvadó és valós az általad ecsetelt EX tulajdonságokkal felvértezve....

Azért ezek így kicsit viccesek nem gondolod?!!!

Tehát elvárod, hogy minden ex minőségi legyen és ez legyen a tendencia a nem ex címekre is, viszont semmi baj azzal, hogy egy ex cím 1-2 része nem ex minőség volt a te szemedben....Komolyan mondom fantasztikus, de tényleg... Ezért egy kiadónak vagy készítőnek így pontosan nulla információ lesz a kezében, hogy a te igényeidet kielégítse!
    És ráadásul ezek után te még rá is csodálkozol, hogy miért is van ez így!