banner
  • Moby
    Az AC origins megszületéséhez az kellett, hogy a syndicate akkorát pereceljen a kasszáknál, mint a ház. Gyorsan vissza is hívták a szériát 1 évre. A kiadó hitt benne, de nem értett hozzá. Csak tolta-tolta ugyanazt, míg végül nekiment a falnak.
    Az exkluzivitásnak meg nincs köze a minőséghez, ezt magyaráztam darknak. Legjobb példák rá ez a lucky's tale féle putrik. Viszont annak nagyon is van, hogy ki készíti. A 1st partyk viszont mindig magas minőséget csinálnak. MINDIG. Ezért léteznek. Ha nem tudnak ilyet csinálni, akkor nem léteznek tovább.
    És az MS-nek már nem nagyon van 1st party stúdiója ez tény. Az a maroknyi ami maradt, azok hozzák is az elvárhatót, a többi meg vagy hozza vagy nem. És nincs is túl nagy elvárása MS-nak a minőség felé. Ő simán benged ilyen félkész béta pubg-t is a platformjára. Meg simán kivásárol egy ilyen luckys talet exkluzívnak. De még mielőtt eladtam a onex-et megnéztem az elite dangeroust is, ami ugyanilyen earlyacces beta timedex volt boxon. Na mára már onex enhanced is lett. Egyszerűen szánalmas és vérlázító, ahogy a kapható legdrágább és legerősebb konzolon fut.
    Miért ilyen ótvarokat vesznek meg? Miért nem építenek T10 féle saját stúdiókat?
    Mert beleszarnak, azért. A minőség nem fontos. Az fontos, hogy LEGYEN. LEGYEN pubg előbb, mint sonyn, vagy akármin. Mindegy, hogy lóg a bele, de legyen. Ott legyen a sztórban, lehessen nyomni a vásárlás gombot. Ez az egy vezérlő elv van. Nincs más.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.05. 11:42:09