-
Érdekes módon ti mindig többet akartok!
és mégis mindig sokkal sokkal kevesebbet játszotok mint én!
Most akkor ennek mi értelme van részetekről??
"Így vagyok a megszűnt sorozatokkal.
Dead Space-Resi-Silent Hill-DMC-Alone in The Dark- Alan Wake....hiába jön (laikus szemmel utód), nekem hiány marad, persze ez nem exclusive játékok, csak példa, arra ha váltani kell.
Ezeknek rengeteg, 100-200 hasonló utódja született, csak mégis szarabbaknak tünnek."
EZ a legfontosabb!!!! "csak mégis szarabbaknak tűnnek"
Erről beszélek megragadtok valaminél és a következőt zsigerből utáljátok, holott lehet, hogy jobb mint az előd, de eleve előítélet van rá... Ugyan ez a szisztéma a ex szó hallatán nálatok....
Látod most TE SAJÁT MAGAD hozod a példát, hogy ez mennyire már bocs, de defektes meglátás
"Ha van egy Battlfield, nem fogsz átmenni helyette Cod-ozni, holott már lassan egykutya laikus szemmel."
na látod itt pontosan meg a laikus szemmel van a baj, mert a mai napig 2 teljesen más játék....
Totál másként KELL játszani...
Ráadásul pont nekem írod ezt, hát ha valaki hát én biztosan minddel játszok...
Forza, hogy így kinőtte magát szerinted semmi köze az exclusive támogatáshoz?
SEMMI! az mindig jó volt , mert akik csinálják értenek hozzá....
Itt az AC széria azt is mindenki temeti a 2 óta, a kiadó hisz benne a felhasználó várja a készítő ért hozzá. Ez a 3 tényező kell, hogy összefusson ahhoz, hogy egy ilyen NEM ex cím ex címeket megszégyenítve napvilágot lásson, mint az AC origins!
Tehát ha ez a 3 tényező közül egy is "picit" sérül akkor lehet az akár mennyire ex cím szar lesz. Számtalan EX címet beharangoztak MIND a 2 OLDALON és a vége a süllyesztő lett!!!
Akkor itt hol volt a CSAK tolni bele a pénzt!!!
SEMMI jelentősége az EX nek a minőséghez!!!!!!