banner
  • Harlekin
    De pontosan tudok és pontosan értem és pontosan ezért tudom MEGCÁFOLNI, ha AKAROM !
    Bár mennyire is szeretnéd ezt ezzel a semmitmondó posztoddal hárítani!
    És az meg, hogy ez neked vagy esetleg Hay nak(akinek az volt szerintem az első és gyanítom az utolsó hozzászólás is ebben a topikban) vagy bárki másnak is miként felel meg, hidegen hagy mint, ahogy ezt le is írtam már párszor!
    Nekem nem kell IDE se barát, se megértő fórum társ, se senki aki elfogadja azt amit írok, és pontosan ezért nem is érdekel más véleménye se. Mikor értitek ezt meg vagy tudatosul bennetek. Nekem itt te vagy bár ki más, még a saját öcsém is ITT EGY SENKI!!!
    Hiába akarsz ehhez ideologizálni, hogy ne így legyen, de ez mindig így volt és mindig így lesz!!!

De

Bizonyítsad be, hogy szenved, haldoklik nem tud mit kezdeni az MS! Mert azt, hogy bedobsz egy hangzatos nem tud mit kezdeni ez MI???????

Miben nyilvánul ez meg!? Fejtsed ki!!!
    Mi az ahol látszik, hogy a döntéseik mindig mindenkor szembe mennek a gamerekkel!!!
    Mutass erre statisztikát, hogy haldoklik, vagy hogy anyagi válságban van! Mert ugye egy profit orientált cégnél CSAK ez a mérvadó
    És tehetném fel a számtalan hasonló kérdést feléd, de pontosan tudom, hogy mindre a NEM TUDOM lesz a válasz.

Miért, mert ezek amit szajkóztok ezek se rád, se rám nem vonatkoznak, sőt nem is tartoznak! És ráadásul semmit nem tudunk rajta változtatni! Hiába gondoljátok így, hogy a nép harag majd mindent megváltoztat!

Csak egy példa!
    X bejelentésekor ment a zúgolódás, hogy a gép egy szar lófasz teljesítmény stb!
    Majd E3 után bejelentették az árát, kezdődött az anyázás, hogy rohadt drága , meg ki veszi meg, hát a ps4 pro itt van!
    És lőn November 7 és vették az emberek mint a cukrot! EZEK TÉNYEK semmi elferdítés nincs és semmit nem KELL sorok között olvasni.......

Jelenleg VITATHATATLANUL az MS nek van a legjobb konzolja és ehhez a legjobb konzolhoz a legjobb szolgáltatása...
    Ezzel kellene egy felhasználónak, csak kimondottan foglalkozni!
    de nem inkább megy a kapaszkodás a bizonyíthatóan vakvágányú ex dologhoz pl......................