"már nincsenek elvárásaid (soha nem is voltak talán)"
Már hogyne lenn!!
Az, hogy jól szórakozzak és az ami számotokra nem megérthető!!! A PUBG ezt maximálisan kielégíti. Már most itt a melóban azon kattogok, hogy mikor nyomhatom megint.
Csak mellékesen írom, hogy a PUBG-ban NULLA acsi van!!!
Biztos, hogy sok órát fogok (unk) eltölteni, mert baszott nagy élmény...
Tegnap egyik körben leérkeztünk egy városrészre ahol indult a lootolás és a mi sqadunk szedte elsőként össze a fegyókat és elkezdtük üldözni a mezítlábasakat na az beszarás volt. Ment a partyba az ováció amikor az utolsó ott kúszott előttünk úgy, hogy körbe álltuk és 1 palacsinta sütővel adtuk meg a kegyes halált!
Fordított helyzetbe, meg a rettegés ahogy sunyítunk az életben maradásért!
Tehát lehet fikázni, de ez a játék élmény szempontból kiválló és ez kell egy játéknak tudnia!
Minden kretén fikázó kész játékként vélekedik róla, pedig mindenhol mindig tudatták, hogy messze nincs kész!
11. én csak one és duo mód volt tegnap került bele a squad mód !
És 0.5.2 az x verzió szám
PC-n most jön az 1.2 es patch. Ennyi... Így süt a fikázókról, hogy SEMMIT, de tényleg SEMMIT nem tudnak!!! Csak ontják a fikát.... Jó hát 1 PS 4 tulajtól mit is várhat az ember!
A Másik
1 hónapja mikor vissza jöttem ide közölték, hogy miattam van a 2 tábor közötti vita meg fikázás!!!
És hogy a PS 4 tábor soha semmikor nem fikáz át az x csoportba(ra)!
Csak a tegnapi napot végig olvasva az SG PS4 topikba pontosan prezentálódik mit ér 1 PS4 tulaj!!!