XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza.
Euronics (pedig kb ez a legdrágább hely amit ismerek kb minden szempontból)
Lassan remélem ez lesz az általános ár és ebből fognak még majd akciózni. Ha eddig vártam én már kivárom az amazon kövi black friday-t. Ott akkor ez a csomag 48k volt
Next PC upgrade: 2022
Xbox One S Konzol 500 GB Forza Horizon 3 + Hot Wheels DLC 64900Ft
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.06.11. 21:41:51
Next PC upgrade: 2022
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
új halo
új forza
új gears
😄
viccen kívül: nem volt ez rossz, de nagyon félek tőle, h mi lesz az infinite-ből.... az fh4-től már nem félek, tudom h nem nekem szól (szósöl baromság, 1000+1 activityvel), a gears pedig tuti befutó, pláne h fillérekért le lehet tolni a szinglikampányt gamepassban 😉
Forza.
És Injustice 2!!Többit még nem tudom de ez a 2 mindenképp!
Majd veszek újabbakat is.
Csak dicsértem,hogy jó.Mert az.
Nem kell ebből botrányt nyomni OMG😄
Kicsit engedjük már el magunkat Moby😊)
Forza.
Csak avval nem játszotok, mer ilyen pubg-kkel igénytelenkedtek naphosszat <#buck>#buck>
Adversus solem ne loquitor
Itt mindenkit, aki erről beszélt 😄 Hiszen ezért hozták szóba, gondolom. De ha mást nem is, engem pl érdekelt, és dolgok ezen állása okán nem játszottam konzolon a witcher3-at, és a végeredményeket tekintve örülök, hogy volt alkalmam ettől jobb minőségben játszani. Nem dealbreaker, ahogy prón és onex-en fut és kinéz, mamár ez simán vállalható, csak hát a witcher3-al kampányolni a konzolok mellet legalább olyan okos dolog, mint a onex-es GTA5-be belelátni a 4K-t 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.07. 14:15:11
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.06.07. 14:05:56
Konkrétan MINDEN ugyan úgy maradt 8 hónapig régi box ki, új box be! Ugyan abba a hdmi csatlakozóba és minden beállítás ugyan úgy maradt....
Ez x box topik és jelen pillanatban CSAK az ONE és az ONE X közti különbségek merültek fel! Vagy is került szóba!!!
Most meg ott tart a dolog, hogy már a PC-n IS JOBB meg mitől mi szarabb!
SZÁNALOM KOMOLYAN MONDOM SZÁNALOM!
Próbáljátok mindennel bizonygatni, hogy a másik hülye, mert mást lát!
"Ebben a pubg-ben leginkább az az arculbaszás"
Arcul baszás az lenne maximum, ha szarabbul nézne ki! De nem néz ki szarabbul és ráadásul arról a picike tényről mindig szerettek meg feledkezni, hogy ezeken a fos telótábla szarokon NULLA fizika van a boxoshoz képes és java részt botok ellen mentek. (fent van a telomon) Tehát ezek csak szeretnének PUBG-i lenné..........<#kacsint>#kacsint>
---
bf1943-al amugy (anno) nem multiztál? vagy nem érintett meg? vagy sz*sz rá mostmá', mert csaka4k? 😉
Forza.
Ez a oneX W3 kontra pró is ilyen. A próverzát leszarták, több hónapos késésben van/volt, mostmár kb ugyanott tart mind, és kb mindkettő univerzumnyi távolságban a pécés verzától. Minden gépre megvan. Minden gépen nyomtam, láttam.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.07. 11:11:28
Betekintési szög, válaszidő, gradiensek, színek, dinamika, mind-mind más szinten van, és rengeteget ad az élményhez.
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2018.06.07. 10:36:46
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
(Lily először látja Barney 300 collos tévéjét)
- It hurts my eyes!
- Yeah, that doesn't go away
Ez is ilyen, mai napig seggelek a képtől, még az SDR-től is, pedig az évek alatt illett volna hozzászoknom.
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
A placebo mindenesetre már jól működik 😄
Bye-bye Pc😄
Kicsomagoltam ránéztem,mondom mi ez a kis masina😊)
Aztán megemeltem.Na a súlyától azonnal meglepődtem!
Letöltöttem Witcher3,Gta5,Dishonored 2,Fifa 18,FF15 és olyan szép látvány van 4K-ban hogy nézek csak"mivan??"😊)
Prémium cucc.Ps4 pro elbújhat.Meg a középkategóriás vacak pécék is!!
Kicsi,szép,halk,nem melegszik és nem okádja a meleget mindeközben megeszik minden gémet ahogy van UHD felbontással.
kicsi a rakás!
Ide akartam
Itachihun
válasz
privát
2018.05.27. 19:37
Sziasztok! Sikerült vásárolnom egy fifa 18 at digitálisan xbox one-ra, meg is jött a kód de beváltásnál kiderül, hogy régió záras, ezért nem tudom beváltani. Van erre bármi mód, hogy mégis sikerüljön vagy buktam a zsetont? A locationt átállítottam a boxon de ez nem oldotta meg a gondot sajnos. Vpn-el is próbálkoztam, sőt, microsoft store-ba is váltottam régiót de sajnos ugyan úgy nem engedi beváltani.
Ezt a hibát kapom:
Kérjen az eladótól olyan kódot, amely működik az Ön régiójában. Ezt a kódot egy másik régióban vásárolták meg, ezért nem váltható be.
Az oldalon természetesen nem volt feltüntetve, hogy régió záras lenne.
Előre is köszönöm a segítséget!
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Tudja valaki, hogy régiózáras-e a Sonic All stars?
Rég nem volt már goldom de lehet vennék. US accom van. Valaki próbálta már US accal megvenni?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya