banner
  • Zozo76
    na kiderult mi volt a baj (nem a live volt szar):

Mivel 1000-es lett a netem nekem is (optika), es vegre a DIGI megszuntette a NAT-olast is nalam, gondoltam itt az ido hogy beruhazzak egy jobb router-re. A valasztasom a D-LINK DIR-879 EXO AC1900-ra esett. Baromi jol nez ki (engem az ELITE DANGEROUS urhajoira emlekeztet). Meg is jott, uzemelem be, latszolag minden oke, mig nem eszre nem vettem hogy a TV nehezen kezeli a YOUTUBE-t. Lassan indulnak a videok, 240p majd 360p, 480p, es szep lassan birja csak elerni a nativ felbontast (alltalaban 1080p), latszik hogy kinlodik az egesz stream (ugyanez a regi router-el megy mint a villam, egybol nativra valt). Majd jon a tobbi erdekesseg: az XBOX ONE X nem eri el a STORE-t, nem is tud a MULTIPLAYER mukodni, a laptopon nem erem el az istennek sem az XBOX.COM-ot es az al-oldalait, de pl mas oldalak mukodnek (index.hu). Lehet meg mas oldalak sem mukodtek volna de ezeket neztem meg.
    Sebesseg wifi:
    170 Mbit xbox
    120 Mbit laptop
    Sebesseg kabel:
    650 Mbit xbox
    300 Mbit laptop
    Allitgattam mar ossze vissza (nem sok beallitani valo van amugy benne), frissitettem a firmware-t is. Na ettol csak meg rosszabb lett! Most mar kb semmilyen oldal sem jon be, de a YOUTUBE es a TWITCH meg zokszo nelkul megy! Krimi a egesz. Mivel az egesz szombat delutan rament erre a rohadek routerre, este meguntam es visszatettem a jo kis regi, bevallt routerem (D-LINK DIR-605L). Mit ad isten, egycsapasra megy minden, a TV nem kinlodik a YOUTUBE-al (egybol nativra valt a video felbontasa, es rogton is indul), az XBOX-on megy a multiplayer rendesen es a STORE is.
    Ezt a szart meg kuldom vissza, cserere vagy mittudomen.