banner
  • Harlekin
    Teljesen más az amikor ez TÉNYLEG érdekel, mert totál másként tekintesz egy játékra!!!
    Nem lehet ezt így elmagyarázni ezt átélni lehet!!!
    Teszem azt amikor nagyon acsiztam, nekem az volt az első, hogy tüzetesen végig olvastam az acsikat! Más ezt biztos nem teszi ,mert nem érdekli vagy mert fosik a spoilertől...Ezután már adott minden 1 játszás alatt!
    Nekem ha a tűz körül állnak 3 an a 4 es pályán azonnal beugrik az acsi, hogy 1 molotovval gyújts fel 3 embert...puff ot az acsi...Más meg szépen agyonlövi őket. És utána kint szenvedve fogja egy helyre terelni máshol esetleg a 3 embert, hogy ezt megoldja...
    Vagy itt az ACO Acsi 30 enemi olajos kanával tüzes nyíllal ölni.. Na ez KB 5 perc volt...
    Bementem egy erődbe ahol tornyok vannak ott mindig van olajos köcsög... Meg vessző gyújtó...Hagytam hogy észre vegyenek és hívják az erősítést. addig csak szaladgáltam és vontam magamra az összest...6 szinttel magasabb voltam tőlük, tehát meg karcolni se tudtak...
    Miután 1 csorda íjjász rohant utánam, mert ők távolságot tartanak megálltam a falon úgy, hogy már égett a nyíl és megvártam hogy a tömeg bent legyen a toronyba és már ment is a nyíl a köcsögre! Éget vagy 10-12 aki bent volt. Aki túl jött rajta meg simán elkezdtem feléjük menni és mivel nekik az van mondva, hogy visszakozni kell ilyenkor így szépen besétáltak a tűzbe.... ezt 3 x eljátszottam és pukkant is a gyémántos acsi

Tehát ez tudatosság nálunk, másnál meg a szerencse, ha valami acsi nyílik és olyan ami nem adott a végigjátszásban...
    Van a barátlistámon olyan aki 600000 gs felett jár és ismerem személyesen neki is totál rendben van az élete, de tényleg mindent csinál ezen kívül is. Munka család stb.... Nekünk kimaxolni 1 átlag játékot pontosan annyi mint másnak hardon végig szenvedni a single részt. Pontosan azért mert mi MINDENNEL, de tényleg mindennel játszunk. És ezek mind mind programok amik szabályokon alapulnak vagy így vagy úgy.... és ezek le rínak mindig az adott játékról.... Ott soha nincs véletlen....Ha ezeket kitapasztalod akkor gyerek játék minden... ( ez olyam MATRIXOS volt, de kibaszottul igaz)

Én is ezerszer leírtam,(meg bizonyítékokat, képeket raktam be a kétkedőknek), hogy mi minden mást is csinálok ezen kívül és még is tudok ennyi játékkal játszottam és ennyi GS-t gyűjteni...És mindezt úgy hogy semmi erőlködés nincs benne....
    2015 be amikor nagyon ráértem volt olyan nap, hogy 61 acsit nyitottam 1 nap alatt 4 játékból!!!Az átlag meg évente nyit ennyit és csodálkozik, hogy miért van nekem ennyi.
    Közben meg szimplán azért, mert én nem fikázok 100 ból 100 játékot hanem használom.
    Ennyi...Nem várom senkitől se, hogy ezt értse szimplán kiröhögöm amikor kételkedik....

Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.11.30. 09:00:51