XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
---
vehetők az Xbox original játékok - elcsesztem és a tervezett 3 helyett 4-re is beruháztam... (4x990ft, nagyon korrekt árazás!!! usában 9.99$!)
ezeket vettem:
Mercenaries - ezt vettem véletlen, hiszen megvan lemezen is 😞 (sokat nyomtam anno xboxon, utána 360on is elvittem 2x elég sokáig, de a mentést nemtom átvinni a one-ra 😞 ezt tuti megint eljátszom egy ideig!)
Panzer Elite Action (gyereknek, imádja a tankokat 😄 mára kiveszett műfaj a tank-"szim"😉
Star Wars Republic Commando (starwars, érdekel, de igazából csak demózni vettem, hogy mégis milyen, nem hinném h lesz idő letolni. a pécést sose tudtam működésre bírni....)
Panzer Dragon Orta (állítólag ez egy legenda, legalábbis az első rész, ami unlockolható extraként benne van ebben a folytatásban is! mára olyan áron ment, hogy esélytelen volt, h valaha lássam - most végre összejöhet 😊 valszeg csalódás lesz ... akit érdekel részleteiben egy DF video )
Forza.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
<#kacsint>#kacsint>
Félbe van hagyva a FC is (2 nyomit nyírtam ki eddig)... Home társam behúzott 3 játékot a közelmúltban le se szedtem őket....
Hajókázás jó lenne, mert nagyon tetszik és, ha tényleg van elég időm akkor kifutok haverokkal pár láda és csata élményre...
Prózaibb...
Az van, hogy leszarom a játékot...
A tavalyi év "épitkezés" leszoktatott a mindenáron, mindennel játékról így most is itt a jó idő....motorozok... készítem fel idényre a Jet skimet... stb...
Elég volt 10 év ebből olyan mértékben, mint ahogy toltam....
Még talán azt is megéritek, hogy megszabadultok tőlem örökre!
<#nevetes1>#nevetes1>
szóval tényleg érdekelne valami magyarázat - mi az úristenre jó a 120hz egy konzolban?
ki lehet pipálni, hogy xboxon ez is egy LEHETŐSÉG (amivel soha senki nem fog élni, csak a rendszert bonyolítja)?
nem mondom, hogy ne haragudnék mindkét konzolgyárosra, amiért ennyire elpöcésítették ezt az egészet, de ez most a boxos topik 😉
odaát nincs SEMMI épp, amit rugdosni lehetne 😉
Forza.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Hova lett a régi lelkesedés? Ki szeli a habokat ládára vadászva a Sea of Thievesben ha nem te? Mire megy el a jókis EA acces meg GamePass havidíj ha az ingyencuccok ott szomorkodnak a szerveren? Miért pedálozzon a jóöreg Phil bácsi új SP játékokért ha mindenki csak a Pubg-t csapassa? Bétában. Pézé. 20 fps-el.
"jól összerakták", jah. feltéve, hogy van kedved 40 órán át ugyan azt a 15 perces patternt ismételgetni..... végtelen activityket pipálni a képzeletbeli csekkliszteden.... meg gyalogolni a sivárságban, esetleg utazni valami überprimkó fizikás járművel a-ból bébe.
(nem mondom, hogy nem tetszik, mai napig szoktunk vele multizni, de ne hasonlitsuk már az elődökhöz és pláne ne az openworldségét hozzuk előnyének...)
Forza.
PS5 II PSVR
zozo76: a pubg szerintem 320x240-ben se tudna többet, mint most 😄
Forza.
Nagyon rámennek a Pécés játékosok elcsábítására, egyáltalán nem rossz az irány, jöhetne máshova is. Van valaki itt aki majd ki tudja próbálni?
My streams: https://beam.pro/oriic
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Úgy tudom a prót se veszi nagyon senki, alapgépek (slim/s) adják az eladások jelentős nagytöbbségét.
"Gabe Weller tries desperately to reach his wife as his security patrol in the Titan Mines falls apart. "
single player dlc is ingyé van, DS2-höz
---
zozo76: szuper 😊 nekem már megvolt, ezért nem voltam benne biztos, hogy a hír "igaz"
Forza.
teszteld
(természetesen one-on is tolhatók)
Utoljára szerkesztette: arty, 2018.04.16. 21:23:58
Forza.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
irany a napszam es anyu-apu kartyajara lehet bohockodni.te meg oda adod kezpenzben.kesobb meg sajatodra ha mar nagy leszel. 😄
Utoljára szerkesztette: toza, 2018.04.16. 12:25:54
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ez lehet a baj?
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Forza.
Hogyne lenne, a hulyenek is megeri, hatmeg NEKED:
http://www.vatera.hu/xbox-one-500-gb-2614798790.html
<#idiota>#idiota>
márpedig lemezen beszerezni manapság egy Conkert vagy egy Panzer Dragoon Ortat nem olcsó mulatság :/
nekem egy SSX3-am van és egy Mercenaries-em, utóbbival annyi a gond, hogy már előrehaladott mentésem van 360on ... 😞 (ill. volt anno xbox-on is, amit egy "pendrájvozáskor" elvesztettem 😞 kösz ms...)
360as címekből az RDR eléggé érdekelne 4k-ban, de újra talán nem játszanám (időhiány), ill. a Force Unleashed épp "folyamatban van", lehet jót tenne a kinézetének az XOX...
Forza.
és nem csak x360 játékok lettek mégszebbek, ill jöttek újak, de az eredeti xbox sok-sok címe is játszható immár xbox one-on!
Original Xbox (games releasing on April 17):
Blinx: The Time Sweeper
Breakdown
Conker: Live & Reloaded
The Elder Scrolls III: Morrowind
Hunter: The Reckoning
Jade Empire
Panzer Dragoon Orta
SSX 3
Original Xbox games releasing on April 26:
Destroy All Humans!
Full Spectrum Warrior
Mercenaries: Playground of Destruction
MX Unleashed
Panzer Elite Action: Fields of Glory (Europe only)
Star Wars: Battlefront
Star Wars: Battlefront II
Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy
Star Wars: Jedi Starfighter
Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords
Star Wars: Republic Commando
X360 címek, amik kaptak 4k peccset:
Darksiders
Gears of War 2
Portal 2
Red Dead Redemption
Star Wars: The Force Unleashed
új játék a listán: Sonic Generations
ms <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
érik az X 😉)) van már valahol 100k alatt? 😉
Forza.
Na akkor most már csak 2 dolog van, hogy teljesen a jó irányt vedd!Gyere PUBG-ni és dobd ki a pendereket!<#nevetes1>#nevetes1>
Forza.
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.04.06. 08:38:53
Ide még moderátor sem kell szerintem.
Ha lenne legalább akkora forgalom, amekkora a PS4-topikban, akkor azt mondom, hogy oké. Totti sem hiszem, hogy azt akarná, hogy csak azért maradjon ez az ő topikja, mert ő nyitotta.
PS5 II PSVR