-
Hidd el semmi gyanús nincs benne. Nekem is vannak 80 napok amikor még nem is figyeltem rá csak szimplán nyílt 80 napon keresztül...
Az első helyen lévő játszott 1100 játékkal! Ráadásul így !!!
Platform Summary
[Completed games] [Played games] [Games in collection]
Xbox One 217 273 273
Xbox 360 393 565 565
Windows 48 66 66
Windows Phone 74 107 107
Games For Windows Live 3 5 5
iOS 0 1 1
Totals 735 1017 1017
Apps 0 4 4
DLC 292 322 322
Szerinted ebből nehéz vagy gyanús bármi helyzetben nyitni 3000 napon keresztül acsit.
Minden játékban van minimum 5 olyan acsi amiért még gondolkodni sem kell nem beszélve azokról ahol SEMMIT NEM KELL CSINÁLNOD!!!
Telltale Games játékok csak azokkal lefedsz kb 1 év streaket és SEMMIT nem csinálsz érte.
Ez csak számotokra nehéz vagy gyanús, mert eleve elítélitek az egész acsi dolgot...
Ide bár mikor beírom, a single rész hosszát fikázóknak, hogy azért van az acsi, hogy kitöltse az időt közlik, hogy faszság. És inkább fújják, hogy fos a játék, mert csirke módban 5 óra alatt végig vitte. Én meg 50 óra után is csak a térkép szélét jártam be 1 kincs után....... Ennnyyyii kinek mi én jót röhögök így is úgy is 50 órám van abba amiért ugyan annyit fizettem mint ő aki csak 5 órát játszott vele és még keserédes is neki a dolog. De tudom ő járt jobban!!!
Amikor elbuktam a dolgot szar volt...Mivel nem eset nehezemre ez a dolog vágytam rá, hogy úúú simán meglesz az 500, mert van tutira annyi acsi bekészítve...Erre elbaszom és totál véletlenül, mert bele se gondoltam az időzónás marhaságba...Elindítani tudatosan volt kicsit macera, mikor bekészítettél 2-3 platformon 5-10 acsit, ha bármi gond adódna... Utána, már tényleg sima ügy...Hazaérsz ha van időd játszol és nyílik acsi, ha nem akkor a bekészítettek közül nyitsz egyet.
Másnap én azzal kezdtem, ha volt időm!!! Hogy bekészítettem egy másik acsit. tehát valahogy így, mindig volt legalább 2 hétre előre 1 acsi ami max 2 percet vesz el az életemből.