banner
  • Harlekin
    őőőő MÁR leírtam!
    Erre van a win teló annak az acsija pontosan ugyan úgy acsi!Itthon bekészítettem 9 acsit reggel felkeltem bekapcsoltam telót eltöltöttem 2 percet az acsi kioldásával és lementem a medencébe, másnap reggel pontosan ugyan így. Fogalmatok sincs erről, hogy ezt emberek miként és miért teszik, de szerintetek nincs életük meg baromság... Nyilván az E sport is azért alakult meg létezik meg ível felfelé, mert szerintetek minden E vel kapcsolatos plusz dolog ami a játékok fikázásán felül van az csak elítélendő és káros...
    Pontosan ezért, hogy te mit gondolsz erről szerintem kicsit se releváns és nagyon nem is hatja meg azt aki ebben érdekelt!
    Vegyünk 1 élsportolót aki 20 évig napi szinten 4-5 órát edz akkor neki sincs élete csak azért mert ő ezt választotta azért mert te vagy a másik így gondolja....És lehet hogy az életbe nem jut ki az olimpiára vagy nem is fog róla tudni a világ. Mégis teszi, mert hisz benne és neki ez így jó.....De majd te meg a másik eldönti, hogy ez neki nem jó!!!