banner
  • lwb
    A gép jó. Ami tetszik benne igazán, az a mérete és hogy mennyire csendes. Egészen hihetetlen. 4K content sajnos nincs túl sok, legalábbis azokból a játékokból, amik engem érdekelnek. Talán az ACO az egyetlen. A GoW4-et már pc-n végigvittem, nem volt kedvem újra belekezdeni, a többi X enhanced játék meg nem nagyon érdekel. Egy kivétellel: az Oblivion iszonyúan jól néz ki, pedig 10+ éves játék. Azt meg a BC Mass Effecteket tolom rajta, ami persze vicc, de amíg nem jön a Witcher 4K peccs, addig nem nagyon van más, ami lekötne ezen a gépen. ACO még talán. A Rise of the Tomb Raidert már megjelenéskor végigvittem pc-n, a Shadow of War-ért meg nem tudnának annyit fizetni, hogy letöltsem, nem hogy még én fizessek érte. FPS-eket pedig ha lehet, csak pc-n.

Szóval egyelőre a legnagyobb bajom a géppel, az nem is a géppel van, hanem a MS-tal: nincsenek jó exkluzívok a konzolon. A PS4 Pro óriási előnye volt, hogy azonnal ott volt az Uncharted 4 és a Last of Us peccs, első nap, aztán meg idén jött az Uncharted stand alone expansion. Boxon egyelőre olyan játékok vannak, amit pc-n már vagy próbáltam vagy bármikor kipróbálhatnám.