176776
banner
  • Harlekin
    Etetnek!? Rohadtul ráértem melóba, csak azért reagáltam.(mint most is)
    És ahogy elnézem megint lényegesen több ps4 tulaj olvassa az XBOX topikot, hogy azonnal reagáljon a legkisebb sérelemre mint Xboxos! Tehát itt ti vagytok etetve nektek esik nehezetekre a békát lenyelni, ha vissza van szólva pedig csak egy szimpla példa kép volt arra, hogy működik a képmegosztás!
    Bon appetit!
  • Harlekin
    Találó kép? Ez???
    Igen mindenki gémel avagy mindenki aki érdemi infót akar, már rég elhagyta ezt a mocsárt! És ott van a FB xbox Hungary cirka 33000 főt számláló csoportba!
    Én is csak nosztalgiából nézek ide be, meg hogy a hasonló ostobaságokon tudjak röhögni a többiekkel amikor elmesélem, hogy a szebb napokat megélt SG-n már megint mi megy!
    És ugye valóban mindent elmond erről az SG ről, hogy erre a képre azonnal több PS fan ugrott a mundér becsületét védeni....
    Gyertek be FB csoportba ezzel a képpel meg ezekkel a hszekkel garantáltan osztatlan sikert fogtok aratni. Kb 3 percig ameddig elküldenek benneteket 50 hozzászólásban és közben meg majd szépen törlik a posztot és kiraknak a csoportból...
  • darkSectorxxx #173364
    Köszönöm szépen mind2töknek. :D
    Megfontolom, asszem ez a konzolvilág jó lesz, mert ott van készleten :)

Nem tudtam hogy van pécsen KonzolVilág :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.09.18. 23:48:40
  • peti79
    Itt is van. Még válogathatsz is a csomagok között.
  • grebber
    Itt van részletre igaz mocsok drága de van.
  • darkSectorxxx #173361
    Srácok. Tud valaki megbízható üzletet, ahol van Xbox X, részletre?
    Mert vicc hogy pl a közelben van 576 és ott nincs kapható konzol. :D
  • rastaman
    aha, nyomom a crysis 2 boostot orrba-szájba munka mellett.
  • Kongy
    Gondoltam egy találó képpel életet lehelek a kihalt Xbox topikba, ami ugye nyilván azért elhagyatott, mert mindenki gémel, ahelyett, hogy osztaná az észt. Na, de sikerült is elérni, amit szerettem volna.
  • partizan182
    Az gondolom megvan, hogy kifejezetten téged etetnek :) Megaztán a síri csendhez képest legalább ez a box bashing valami.

Hogymá ON legyek, új haver, XO tulaj (persze épp PS4 van nála mert egy időre cseréltek a tesójával és nem nagyon akarja visszacserélni lol), nekikezdünk a héten a GeOW4-nek coopban, igyekszem az oleden megoldani hogy nézzen is ki valahogy.
  • toza #173357
    igen igen. az eredeti kepet feliratnelkul illett volna ...

Utoljára szerkesztette: toza, 2018.09.18. 13:49:15
  • Harlekin
    Azért egy kicsit SE vagytok frusztráltak, hogy idejöttök védeni az XBOX topikba egy PS4 ex gamet !
    Természetesen úgy, hogy elsőként egy xboxot fricskázó poszt került be!!
    Tényleg ennyire szar a poki game, hogy inkább ezzel foglalkoztok, mint azzal, hogy játszatok vele!?

Bár az is Igaz, hogy ha egy feszes női mellet inkább spiderman felirattal takar ki valaki, na ott akkor azzal a réteggel komolyabb problematikák is lehetnek!

• partizan182
    Botrány botrány, Insomniac lopja a Turn10 karaktermodelljeit!

Shitty move Sony, shitty move....
  • Harlekin
    Természetesen alap, hogy működik a képfeltöltés!
    Mivel erre ment a poszt!
    Még szerencse, hogy ezeket CSAK a PS4 tulajok tudják felkapni, hiszen CSAK OTT van! Így ott kell a CSÍRÁKAT keresni!!!!! :-D
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.09.18. 12:07:48
  • toza #173353
    +1
  • grebber
    Ez alap. Szerintem nincs olyan game amibe ne lenne ilyen... Szimplán nem számoltak vele hogy a sok hülye pókember lévén aki hálókkal szarakodik a házak között belemegy a vízbe így az ott lévő cuccokat nem dolgozták ki nem fordítottak rá időt...

Ez kb olyan mint anno a Crysis hogy szép meg minden de ha bementél egy házba ott olyan tárgyak voltak hogy paintba különbet rajzolok. De mondhatnám a resident evil 4-et is példának ahol a csontikkal tele tálka kb kivehetetlen paca... vagy a Rage-et ahol a csavarokkal tele doboz kb 0.5 pixelből áll stb... Ezek kiragadott részek és kb a kutyát nem érdeklik gameplay közbe... Kb lábjegyzetnek se elegek ,de a sok csira felkapja és egyből szarozik
  • Harlekin
    semmi baj vele tökéletesen működik!

Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.09.18. 07:36:28
  • Kongy
    rohadt jó, hogy nem működik a képfeltöltés..

• Kongy
  • Ulthanito
    Neked nem nyert, nekem mindegy.
  • LazyB
    Hát akkor az nem nyert mert ma van 16.-a de már nem érvényes pedig 18/9/16-ot írt ki.
  • Ulthanito
    Aznap éjfélig érvényes. Attól függ, melyik régióban vagy.
  • LazyB
    Lenne egy kérdésem, hogy ha nekem a Gold tagságomra azt írja ki az XBOX One, hogy 18/9/16 akkor az úgy értendő hogy 2018/szept/16-ig érvényes. Kérdésem hogy 16. -a éjfél vagy már az nap nem aktív. És még azt is kérdezném hogy milyen időszámításban van az xbox store?
  • toza #173344
    natessek. semmi baj nincs vele.
  • arty
    csak a viccelődés ment! ;)
    amugy a forzademó atomállatszuperjó!

Forza Horizon 4 DEMO (bónX) minireview :D :

"press start screen rolling videoja/zenéje/hangulata, évszakok, autók... pazar! (ahogy eddig)
    aztán zavaró váltás a 30-ról 60-ra (fps), ez sajnos végig probléma (volt/lesz)
    ingame grafika... te jjjjjó isten. 1080/60 és közben szebb, mint a 3 + interakció a környezettel... WTF?
    a narancs Charger-el mentem, szépen csillog, fényelődik, tükröződik
    új nézet, az FM7-ben debütált, szélvédőre tapadt belső kamera, kormány látványa nélkül - JESSZ!
    zenét 1 óra alatt SE kapcsoltam ki, ez nagy eredmény (jókat dobott a gép, sok az elektronikus zene)

a demo felépítése, a "flow élmény" (nincs rá jobb kifejezés), a brutálisan változatos táj, megfűszerezve évszakokkal, napszakokkal, időjárással... ennél jobb csak akkor lehetne, ha nem balrahajcs-országban kéne ótózni, megin' :(
    komolyan, olyan szaturált, színes, látványos minden, mintha folyamatosan valami 90-es évek végi sega árkád játékban lennék, nem pedig egy dögunalom openworldben (és talán emiatt elfogadhatóBB, hogy törik, szakad, repül minden, 1grammos papírgalacsinként, mert nincs megállás, csak az árkádos, végtelen száguldás...)

kínszenvedés lesz a hármast befejezni, mielőtt ennek nekiülnék.
    kínszenvedés volt amazt tolni a kettes után, ami európai szememnek a legkedvesebb környezettel dicsekedhet(ett EDDIG!)
    FH3-ban a felüdülést a HotWheels addon hozta, aminek a legjobb pillanatait idézi ez a negyedik"

ezt máshova írtam, de itt is elfér ;)
  • Amiga
    5 percre ugrottam be megnézni, hogy tetszik nektek az új Horizon demo. Erre mi van itt? Az utolsó 50 kommentet tuti törölni kéne, tovább nem volt kedvem visszaolvasni. Gyerekek... most komolyan...
  • arty
    Nem csak ő... :D
  • Harlekin
    Számomra felüdítő és egyben elborzasztó is annak a lehetősége, hogy ezt a elméletedet te TÉNYLEG komolyan is gondolod.......
  • Ulthanito
    Nem zörög a haraszt...
  • Harlekin
    Pedig te csak csak tudod...
  • Harlekin
    mit kettő! Tizenkettő!
  • Newfronter
    Mint a pókember. Csak nem tudjuk melyik énje a szuperhős.

(persze csak vicc)
  • Kongy
    Terjeng egy ilyen összeesküvés elmélet SG-s körökben. :D Sem megerősíteni sem cáfolni nem lehet.
  • Rage47
    2 accountja van?
  • Ulthanito
    Na, Moby nagy csindrattattával távozott, megjelent Harlekin.
  • Harlekin
    miből gondolod, hogy nyugtalan voltam eddig?
    Pontosan tudható, hogy engem pont nem érdekel senkinek a vélemény vagy bár milyen saját egyéni problémája... Főleg nem ezen a fórumon....

Neked viszont így már biztosan van okod örömre, mert végre lesz így egy normális konzolod!Ha csak nem megint 2 hónapig porosodik majd...
  • toza #173331
    csak h megnyugodhass,vettem 10 perce meg egy hibas xo t...

(18k jert kompletten kontrolerrel. 1500 ert kell rajta cserelni a power on off pcb boardot... )

megszunt a zavar az eroben. mindenki relaxoljon..

Utoljára szerkesztette: toza, 2018.09.11. 11:39:02
  • Harlekin
    Konzolokról beszélünk...Pc-n van valóban ugyan az a minőség többszörös áron és PS en meg nincs tehát lehet agyalni, de ps-en ezek a játékok NINCSENEK! Tehát egy PS tulaj ezzel soha nem játszik!....Így mindenképpen kell egy másik eszköz, ha akarod őket! Az hogy a PS 4-egy elszeparált szar még nem lesz különb az exek miatt! Sőt.... Pont ez az egyik ok ami miatt soha a büdös életben nem kellene

A jetski tulajdonos az akinek a kertben áll idényben a jet! Tehát ez ahogy te próbálod nem állja a helyét....
    Nekem nem áll a kertben, mert hetente 3x minimum vízen van és ez mellett a boxom is megy esténként. Majd, ha 2 hónap múlva mint ahogy neked az elmondásod szerint porosodik, majd én biztosan eladom. Hogy ne csak tulajdonos legyek.....
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.09.11. 11:32:38
  • arty
    ha ez számít: forza is van ;)
  • toza #173328
    sot,halo,pubg van pc re is...
    gow is...

szoval maradt a forza... dekar...

aki dunaparton dzsetckizik az nem ge-mer mellesleg.

csak dzsetcki tulajdonos...egeszsegedre...

Utoljára szerkesztette: toza, 2018.09.11. 11:03:22
  • Harlekin
    Persze hogy van! Barátlistámon van minimum 2 ember akivel "napi" szinten beszélek és már rég legend kapitány!

Én nagyon ritkán nyomom, de mikor is nyomnám hiszen 50 napom van PUBG ba!!! És mellékesen nagyon keveset játszok mostanában azzal is... Esténként max 1-2 órát!
    OFF
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Addig ameddig jó idő van inkább a Duna parton töltöm minden szabadidőm vagy motorozok Á-ból B-be!!
    Csak Augusztusban 2 ps4 pro árát tankoltam a jetskibe meg a motorba... Végre megtaláltam a legjobb wakeboard deszkát és nem bírom megunni.... Igaz sajnos már nagyon nagyon érzem, hogy kezdek "öregedni" de inkább egész este kenegetem meg fájdalom csillapítózom magam mintsem ezekről lemondjak Majd jönnek a szar idők és akkor lesz játékra lehetőségem.
    Nem mellesleg meg itt van Totti esete...
    Soha nem tudhatod, hogy felkelsz e reggel. Pontosan ezért én eddig is meg ez után is úgy élem az életem, hogy semmi de semmi ne maradjon ki még véletlen se ami számomra éppen abban a pillanatban fontos. És most a játék a legkevésbé fontos.
    De remélem hamarosan jön az új XBOX és akkor megint egy nagyobb lendületet vesz ez a dolog is! :-D