banner
  • Harlekin
    JÁTSZOK ÉS ÉLVEZEM !! NAGYON!!!

Nem tudok mit mondani, mert úgy is az van hogy elfogult vagyok!
    Ezt LÁTNI KELL és ÉLVEZNI! Moby nagy vonalakban ecsetelte már...
    TÉNYLEG beszarás amit az MS most ide adott nekünk!
    (Nagyon remélem nem hozza meg azt a hülyeséget most MS, hogy kiad egy semmire nem jó XS verziót....
    Mert szerintem ez egy bösszme nagy baromság volt, hogy one nál kihozta "így" az S-t)(hogy ez "gyorsabb" meg jobb meg hű meg há)

Most az S tulajok nagy többsége azt kommunikálja, hogy NINCS értelme váltani...Ráadásul ezek mind olyanok akik a FAT gépet LECSERÉLTÉK S-re!!!! MNEK...MI..NEK? Mi ÉRTELME VOLT!!??? Azért, hogy most szívják a fogukat??? Meg baromsággal magyarázzák a saját maguk arcon köpését, ha cserélnének!!?

Én azt tudom mondani aki fikázza ezt a gépet, így a maga valójában azt amit ez most így képvisel, kompromisszumok nélkül akkor az nem érdemli meg a játékos megnevezést se...

Raknék be videókat, de számtalan van és az NEM adja vissza a plusz élményt! Nálam ami agyhalált okozott az a BF 1 multi része.9x es vagyok, de a játék most olyan mintha nulláról kezdtem volna. Volt, hogy eltévedtem a pályán és nem tudtam hol vagyok. TÉNYLEG... Annyira más lett minden, annyira összezavar, hogy olyan színek és dolgok kerültek elő a "homályból", hogy átveri az agyat....

Tehát aki kicsit is gondolkodik a vételen az már most elkésett a vásárlással, mert ezzel nem csalódik az biztos...