banner
  • Harlekin
    Ez az átlag játékos definícióval egy a baj, hogy ilyen nem létezik!!!!
    Csak nézzük a PS pro-t a ps tulajok "fizettek", hogy a régi ps4 et elvigyék tőlük, hogy megvehessék a ps4 prot. És pont most hangzott el ps4 topikban, hogy nincs olyan pro tulaj aki nem 4K tv-n játszik....Akkor hogy is van ez ott mindenki hc gamer és a lényegesen kisebb pluszér kifizet x összeget meg lecserélte 200-400 k pluszért a kijelzőt csak ezért, itt meg majd elriaszt valakit a 164 k úgy hogy azóta még a 4 k cuccok is olcsóbbak lettek?

Az biztos, hogy a barátlistám nagy része megveszi, az a része akivel napi szinten tartom a kapcsolatot az mind megveszi...
    Ez a dolog a lehető legkevésbé se az árcédulán dől el....
    Az első XO-t megjelenés napján 190000 vettem itthon és nem csak én hanem mindenki aki itthon megvette...Tegyük hozzá úgy,hogy itthon meg se jelent!!!
    Én még képes voltam előtte 2 nappal Londonba kimenni, hogy vegyek megjelenéskor és nem sikerült....
    Másnap itthon tudtam megvenni akkor is rohadt nagy utána járással egy olyan Boxot ami Olaszországból került ide az országba...
    Ez semmi másról nem szól csak a birtoklási vágyról...Ha valaki nagyon akar valamit azt megveszi.
    Természetesen vannak azok akik szeretnek többre vágyni mint amit megtehetnek, na ezek az álmodozók akik majd irigykednek a másikra és ontják majd az esztelen hszeket szokás szerint,hogy nekik mennyivel jobb, hogy nem vették meg pedig akarták!!!Mi meg majd jót röhöghetünk rajtuk!!!

Tudod mi savazást kaptunk x1 kor is....??
    Engem konkrétan annyira megviselt a dolog, hogy bánatomban "327" játék került a profilomra azóta....