banner
  • Harlekin
    Mindenkit meghallgatok és le is szűröm azt amire szükségem van viszont én mindig a szememnek és az éppen akkor aktuális érzésnek hiszek! Abba még soha nem csalódtam.
    Itt is látszik ahány ház annyi szokás 4 en 4 félt tartotok jónak és ez így helyén való.Megjelenés napjára tuti nem veszem meg. Mert biztos lesz lehetőségem kipróbálni magát a boxot több megjelenítőn. Az ami demók mennek a kijelzőkön azok nem érdekelnek engem az érdekel, hogy a box mit tud azon vagy azon a megjelenítőn.... És köszi mindenkinek a tanácsot, de jelenleg egy dolog érdekel nagyon hogy legyen már hetedike!!!!! 3 helyen van elő rendelve a scorpio plusz a Jolly joker Moby :-D így remélem a hírekkel ellentétben, hogy hiány lesz karácsonyig nekem azért jut megjelenés napján.

Nem is értem MS-t miért játsszák el ugyan azt mint XO nál? A napnál is világosabb volt, hogy kelendő lesz...Ráadásul ez a nagy csend körülötte is csak tovább tetézi az aznapi felvásárlást....

Van pár dolog ami nagyon izgat... Remélem marad továbbra is a homeolás lehetősége és remélem menni fognak azonnal a külső HDD re telepített játékok (2 tera)
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.10.31. 06:34:35