banner
  • Harlekin
    Üdv!

Rengeteg opció van!

Most jelenik meg az új Xbox one x jelenleg ez a csúcs kategória a konzoloknál ezt külföldről 140000 ér itthon 165000 tudod beszerezni.
    Az előző "generáció" Xbox one s. Ezt használtan akár 50000 forintér is megkapod. Nem lehet mellé fogni, mert nincs gyerek betegsége. Tehát ha a tulaj nem szándékosan tette tönkre akkor biztosan jó!Én most adtam el az enyémet és az még ráadásul nem is az S,hanem az alap ami megjelenés napján került hozzám(4 éve).Ez 365 napból 365 napot ment, volt hogy hetekig ki se volt kapcsolva.....

Itt mindent egy "gyűjtőhelyen" megtalálsz mégpedig a liven. Ez szerintem jelenleg a legjobb sociál rész gémereknek. Tényleg minden azonnal ott van! Nulla ismeretséggel a játék kezdése után online felületen azonnal ismeretségekre teszel szert....

Ez fizetős éves szinten 14000 viszont ezért cserébe havi 3-4 játékot kapsz "örök" használatra + kedvezményeket az online vásárlásoknál+++.

Van még 2 opció ami csak itt boxon érhető el

Létezik az EA access ennek az éves díja 5500 ft itt ami játék bekerül az bent is marad! Ez jelenleg 45 játék és addig ameddig fizeted a díjat használhatod + itt is kedvezményeket kapsz, előbb játszhatsz játékokkal összes EA játék vásárlásánál -10% stb...

És van az MS saját cucca a GAME PASS ez havi 2500 itt több mint 100 játék van bent állandóan és ezeket bizonyos időközönként cserélik!

Remélem tudtam segíteni!
    Én 11 éve boxozom pedig fanatikus PC-s voltam, de semmiért nem cserélném vissza PC re. Pontosan azok miatt amit te is említesz ez a pénzben hajkurászott teljesítmény növelés szarság miatt.