banner
  • arty
    ijj, de átvertek a store-ban :(

https://marketplace.xbox.com/hu-HU/product/CAPCOM-ARCADE-CABINET/66acd000-77fe-1000-9115-d80258411259

nos, nem ez, hanem az all in one pack akciós, megvettem, gondolván ez a demoverzámat majd jól unlockolja... hát l*faszt :( ahoz a teljes cabinetet is meg kell venni, ami persze önmagában sz*rt sem érne, így viszont újabb, 1300ft-ot gomboltak le rólam a SEMMIÉRT - mivel nem akartam veszni hagyni a már megvett all in on packot...

PONT a hétvégén játszottam ps3on az ingyenes(!) alap cabinetet, az ingyenes(!) alapjátékkal a black tigerrel.
    elhihetitek, hogy beizgultam, hogy végre reális áron nyomhatom a commandot és a ghost'n'goblinst... (ezeröcsi)
    és mivel ps3on egy gombra unlockolhattam volna a teljes kínálatot, semmiféle alap kabinetet nem kellett volna hozzá még megvenni... (most azt hagyjuk, hogy ott most épp nem akciós és 9k ...) ... gondoltam nyilván itt is így van (+az említett erre utaló, vigyázzá ne fizess kéccer ugyanazér duma)

hánem. boxon semmi sincs ingyé, ill. van amiért "duplán" fizetsz.
    persze, lehettem volna ügyesebb, jobban odafigyelhettem volna, stb. (steamen pl nem tudok dlc-t venni olyan játékhoz, amit NEM birtoklok... "picit" etikusabb megoldás.)

mindegy, dögölj meg capcom, remélem a következő 30 évet nem éritek meg :(
    Utoljára szerkesztette: arty, 2017.09.06. 00:37:47