C3 lehet, hogy jó játék, de a kinézete mondhatni minősíthetetlen.
---
totti: nincs kétségem, hogy tudnak a mostaninál IS szarabbat csinálni, a video rá a bizonyíték... visszasírom a legelső dash ráncfelvarrt vrzióját, amiben már sok játékot tudtam HOME-ra pinnelni. naigen, ott a játék volt a középpontban... (magyarként nem kaptam arcba a tvtvtv-t se)
- fent a 3 leglényegesebb menüpont volt, most MIXER és ENTERTAINMENT is odafészkelte magát
- alul már csak 1 sornyi PIN és csak almenüben lesznek ott a "kedvenceim" ?
- a balos menü továbbra is egyre kuszább, egyre többet kell benne navigálni ahoz, hogy mondjuk kilépjek az aktuális játékból
- mégtöbb közösségi fasság, ettől hányok leginkább... ahogy az MS erőszakkal odatolja MINDENHOVA, minden egyes pontjára a dashnak... naigen, ez valszeg a koromból jön ;)
- ps3 éra óta rühellem a sony megoldását (a playstationon), mára mégis azt tartom az átláhatóbb dash-nak. ezzel a förmedvénnyel szemben mondjuk nem sokat kellett tenniük érte: csupán csak kvázi hozzá se nyúlni... :D
... hogy egyik konzolon sincs továbbra se normális, rendszerezhető library a játékaimnak, az 2017-ben már tényleg vérciki, de persze hozzá vagyok szokva. továbbra is a steam big picture az etalon és sajnos tartok tőle, hogy örökre az is marad.