-
Tegnap konf.
Az új gép kiválóan mutatkozott be. Kisebb, jól néz ki ( nem fehér! ), erős és volt 1-2 impresszív eleme. Ha a hűtés, hang is marad olyan mint eleddig akkor ez egy tökéletes jétékgép lesz a következő évekre.
Konf hosszú volt és ezért untam is. Túl sok volt a játék, kevés volt a show. Egy darálda végeláthatatlanul. Azt nem kell bizonygatni hogy több 100 játék lesz rá, mert az nyilvánvaló, tonna szám ontják rá. Mordor gameplay teljesen felesleges volt, ilyan hosszan. ACből is felesleges volt, egy cinematikabb szekvencia többet ért volna. Lopakodást, taktikát majd én intézem ahogy akarom, ezt másnak nézni unalmas.
Ami oda illő és jól megcsinált volt az az Ori, élő kommentálása annak a multi játéknak és részben a Forza bemutató.
A Forza gameplay, és tréler amit ott mutattak kritikán aluli volt. A T10 már a Foza 5-6al is túllépett a mechanikán a grafikáva/tartalommal és az audió vizualitással. Nem kérdés hogy az egyik legszebb és legtartalmasabb autós játék. Tökéletes minőségben, azt hogy 4K 60 fps és gyönyörű egyértelmű. De az hogy a visszajátszásban a kormány mozgása és az autó mozgása nincs szinkronban ( Forza 2 óta ilyen ) és ezt 4Kben kellett néznem attól behánytam. Szörnyű volt. Most sem képesek továbblépni ezeken az "apróságokon" amik tönkreteszik az élvezeti értékét. Azt akarom látni hogy belső nézetben ez olyan mint a valság. Olyan hatásokkal, mozgásokkal, animációkkal.... Minden másik autós játék megette, meglépte és perfektül beépítette, ki jól, ki kevésbé, de elindultak az úton. Dirt, F1, Assetto, Cars. Forza 7 nem és ez nagyon elszomorít, mert nem tudom hogy akkor miért játszam. Grafika, tartaloma Forza 6ban is brutális, de azzal sem játszok. 2 db Xbox One kormányt vettem és adtam el, mert nem volt jó vele... harmadikat nem fogok :(
Az Assassins Creed csodálatos, aki azon meglepődött hogy ez egy AC játék még mindig és nem más azt nem értem. Harc jobbnak tűnik egyiptom csodálatos az atmoszféra elképesztő és gyönyörű. Imádni fogom és term. Xbox One X-en fogom játszani.
Mint sok más mindent, akár a Metro, Wolfi, RDR vagy akármi mást. Sok jó játék lesz.
Mixernek meg nagy respekt. Hibátlan full HDban makulátlan képminőségben nézhettem végig a konfot ( előző években volt hogy meg meg akadt és átváltott low bitrátára pl a Halo tréler közben....... ) Itt most minden tökéletes volt.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.12. 17:44:59