banner
  • mrmilan
    Arty nézd, igazad is van részben, meg nem is. Persze szigorúan az én szemszögemből nézve. Igazad van abban, hogy PS4-em még nem volt, izgalmasnak és érdekesnek is hat egyben a Sony bármelyik (de főleg a Pro) konzolja. Másrészt pedig 2008 óta hozzá vagyok szokva egy platformhoz. Az akkori Falcon alaplapos 360-al kezdődött minden. Kinyílt számomra a világ, gamer szemmel. Imádtam. 2010-ben lecseréltem egy 250GB-os lakkfekete slimre. Szerelem volt baszod első látásra. Kissé későn 2015 júliusában hozta meg a futár a szintén lakkfekete 500GB-os xbone-t. Megdobtam egy 2TB-os WD Ultrával, van hozzá három kontrollerem (kérdezhetnéd mifasznak, de ebből egy gyári fekete, a másik kettő - Lunar White és Dusk Shadow - limitált, merthát adjuk meg a módját, "hamár" hobbi. Elvileg ezek a kiegészítők kompatibilisek lesznek az xbox one x-el is. Plusz a "múltam", gamertag, acsik, játékok, no és maga a rendszer! World of Tanks XBONE, a klánom stb. Szumma-szummárum, látok rációt a te álláspontodban, véleményedben is. Nem megvetendő. De most látod az én oldalamat is nagyjából ugye?