banner
  • Totti5
    Már a 2. játéknál próbáltam ki a Play Anywhere funkciót.

Halo Wars 2

Kód megvéve "valahonnan"
    Megjelenés előtt Win 10 Xbox app-ban bepötyögtem hogy hozzárendeljem az acchoz. Amit meg kell h említsek kiválóan működik. Minden funkció, lényegében egy Xbox felületet látok. Szinte bármit megcsinálhatok onnan és ehhez nem kell a másik szobába átmennem és feleslegesen bekapcsolnom a Xboxot ( hisz ha nem játszok rajta, akkor feleslegesen megy a gép is és a TV is ).

Majd Xboxra letöltöttem, s 2 pályát lenyomtam. Másnap PCre letöltöttem ( store 3 kattintás ( megerősítések miatt ), már csak arra eszméltem hogy felugrott a játékra kész üzenet és indult is, hozzá sem kellett érnem semmihez, mindent megcsinált a háttérben ) és folytattam onnan a mókát egy 20 seces account szinkronizációt követően.

Xboxon 1080p@30fps PCn 1080p@60fps. Az első 3 pályán a frém mind a két gépen perfekt volt. Játék remekül néz ki, PCn egy hangyafasznyit lehet szebb ultrán, de szóra érdemleges különbség nincs.

Irányítás már más kérdés, kamera forgatás, zúmolás miatt kontrollerrel sokkal kényelmesebb és a funkciók is jobban kézre állnak mint a billentyű sok gombját nyomogatni, de ez ízlés kérdése lehet.

Szóval Win 10 + X1 + Play Anywhere = kényelmes, gyors, használható jól összekötött rendszer (nálam). Remélem egyre több játék kapja meg ezt a funkciót.