banner
  • cenobite
    Én elsősorban a Forza miatt maradtam a Box-nál. DE! A nem exkluzív cuccokat is ezen tolom, mert a PC-met feltornázni olyan szintre, hogy simán menjenek rajta a mostani játékok kb. 2-300.000-ben állna meg, (mert a félmegoldásokat nem szeretem). valamint jobban szeretek fotelből kontrollerrel játszani nagy TV-n, mint monitoron.

Megvan a PC-m, régebbi cuccok tökéletesen mennek rajta (főleg stratégia, manager, rpg amiket amúgyis pc-n játszottam), a munkámhoz elegendő, sajnos nincs annyi pénzem hogy folyamatosan fejlesszem a legújabb játékok miatt.

Szerintem elég sok Xbox felhasználó jár hasonló cipőben és nem feltétlenül hülye. Mert akkor hülye a PC-s is, aki folyamatosan öli az 30-40-50.000 (és még több) Ft-ot a gépe fejlesztésére, mert már kb. annyit költött a gépre mint egy autóra. Személyesen ismerek nem egy ilyen emberkét, és nem kőgazdagok, de inkább megveszi a legújabb GPU-t xxx.xxx ezer Ft-ért, hogy kicsiszoljon még 4 fps-t minthogy spórolna egy kicsit és esetleg másra is maradna pénze.