-
Ez így oké.
De nem ebben az esetben.
Szerintem az a baj hogy most egy sablon marketing van nálatok terítéken, én meg azt mondom hogy ez arányaiban annyira kevés ez a 990ft, hogy ÉRTSD ha kivennék a maradék 7 játékot, akkor legyen nem 1000ft darabj bár annyiért is mindenki begyüjtené, legyen 100ft....700ft 6 kiváló játékért!!! AAA játék, vagy mennyi.
az mindenképpen már plusz, mert a 990-et mindenképpen befizetik, mert pont ezt mondom, ha nem fizetnének a multiért, akkor simán fingéhugyé párszázas ajánlatért megvennék a játékokat, sőtt lehet már ingyen dobálták is. ÉS akkor az az ÖVÉK, nem kell bérelni!
És akkor arról beszélünk hogy 100ft-ot kérni a full címekért!!!!wttafuck? sokan vennének 10-et és 9-et eladnának vagy elcserélnének.
De ha otthon vagy pc-n akkor mondok egy jobbat.
Ugyanaz mint a Bundle.
Monsdjuk az is furcsa, sokszor 1 dollárért adnak 3-5 AAA játékot. Persze ott értem hogy ott nem a megélhetésre mennek rá, hanem egész egyszerűen kihozzák a régi címekből amit lehet mert pc-n nehezen szeretnek fizetni a játékokért, de itt? :D
Erre mérget vehetsz, az EA-nál bárkit megkérdezhetsz hogy ez nekik nem ad így több lóvét mintha kivennék a fullosokat, ez kizárt.
Baj nincs ezzel, csak ezt nem meséli be nekem senki, nem jön ki anyagilag.
És igen azért mentem el abba az irányba hogy tudatos vásárlók mert az ismeretségi köröm, a netes tapasztalatok, közösségek ezt mutatták. :)
Ez nem egy cikk, amit többször megvehetsz, mint a Bundle pc-n hogy a sok kicsi sokra megy, mert itt ha előfizetsz akkor csak 1 ember fizet elő, a bundle annyiból más, hogy amikor van 1 dolláros csomag én is van amikor 10-et veszek, és nem beszélve a sok trade-erről akik steam-et sakkban tartják. :)